....
![]()
Лі, я з тобою згідний на всі 200%. У твоєму пості немає ні слова неправди. Але скажи, до чого це все???
В мене склалося враження, що своїм постом ти намагався якось спростувати результати нашого екперименту, або, що більш ймовірно, пояснити його безкорисність.
Деведеться відписати, щоб внести певну ясність:
Часто на порталі, у форумі, можна знайти пости з питаннями типу "а як буде, якщо я поставлю так, а якщо так" і тд і тп. Часто на такі питання можна отримати тільки суху теорію (накшталт тої, що ти щойно запостив) і на цій теорії все закінчується. Людина з конкретним питанням не отримала бажаної відповіді, тому що її подали у чисто теоритичному аспекті, форматі, який вона сама магла б отримати, бравзаючи інет.
Ідея була наступна - зібрати якомога більше практичних даних для різних моделей і виробників, усереднити всі покази і викласти статтю типу "Практика тюнінга, реальні дані" чи щось у тому дусі. Ми заміряли тільки 4 конфігурації, не розбираючи бокс. Хотілося б отримати такі ж дані від інших власників, усерднити їх і сказати приблизно наступне: на ТМ АК-47 m100 дає покращення 15м/с (перевірено практично, для N екземплярів). Зараз N=2, що є дуже мало.
Я думаю, не варто продовжувати пояснювати кориснінсть практичних даних на відміну від сухої теорії, на які сміливо можна посилатися.Сообщение от Fishka [Real I.R.A.
У будь-якому разі, Лі, дуже дякую за пост. Його можна було б легко використати, як вступ до майбутнього огляду (звісно з твого дозволу)