ОРда я я тарчю я одного понять не можу як вам хтось міг позвонити з мого номера як це не реально так я цьой людини пару днів телефон не працює а точніше трубку не бере , а причіна цього ГРАНИЦЯ ТАМОЖНЯ ЗАНЯТИЙ і тут казать шо хтось до когось звонив це по перше , по друге це просто якісь дятел рішив шось тіпа пукнуть шо я тоже нормальний і я тоже тіпа поможу найти такіх людей.....ВСЕ Я ВАМ ОДНЕ СКАЖУ ІДІТЬ ВИ ВСІ ПОДАЛЬШЕ БУДУТЬ РЕАЛЬНІ ПІДСТАВИ МІЙ АДРЕС Є І ВСЯ ФАМІЛІЯ ЖДУ МІЛІЦІЮ І ВАС ВСІХ !!!!!!!!! а то блять тількі тута можуть шо писмать і виясняти ви тількі в інтернеті круті такі роскащікі сищікі .... ВСе я сюда захоиди не буду є мій телефон наберете чі прийидьтк до мене додоми короче буду нада ви мене найдете !!! СЮДА ЗАХОДИТЬ ШОСЬ ПІСЛЯ каждой теми я не буду бо уже не можу з ціх людей і своі нерви я тратити не буду ....!!!!!! так шо звоніть еслі шо чі заходьте пока

а еще забув одна як ти міг десь йй найти ту пушку в інтернеті як йй уже давно обяви немає , оце странно шо ти ще вчьора йй бачів брехун однака ти все шо я можу сказать..