Цитата Сообщение от Alpha4
Правильной дорогой идете!!!! Поддержать ваш проект могу, наверное, только участием. Люблю отыгрывать различных ролевых персонажей на играх, если будут такие в сценарии, готов поучавствовать. Надеюсь дресс-код на сам проект не будет очень реконструкторским, но и некоторая жесткость тоже обязательна. Игрок должен быть четко идетифицирован без разноцветной повязки на руке)))
Підтримка хорошою рольовою участью то теж значна і важлива підтримка! Такі ролі будуть! Тебе вже заніс на "замітку"!!!
Нарахунок дрес коду, то він ТОЧНО не буде реконструкторським, буде дуже наближеним до тих часів, але з поблажками мінімальними, щоб як ти кажеш обійтись без пов"язок на руках (це вже не "ті часи").

Цитата Сообщение от Чен
Да, еще раз да. Шикарный проект теперь и на западной Украине. С огромным удовольствием приехал бы к вам хотя-бы уже по двум причинам: 1. Любимая тема для реконструкции. 2. Если на проекте сэр Быков (Alpha4), ждите экшена... если останетесь в живых! Удачи вам.
Дякую за підтримку, це приємно! Якщо все буде гаразд будемо чекати в гості! А зах.Укр. потребує такого проекту зважаючи на велику кількість зацікавлених в цьому людей і яким не вдається потрапити на справді реконструкторські ігри.

Цитата Сообщение от Odnoglazui
Мужыки всем привет может поздновато увидел тему, но все же!!!!! Думаю Таир отличная идея!! Я и мои ребята будут только за!!!!!!!!!!!
Не пізно друже!

Цитата Сообщение от Viking
привіт друже!
радий чути що і в нас на Заході зявиться цікавий проект по Афгану.
правда прийдеться знайти десь кілька АК47
ну але то така справа - можна якось вирішити навіть на перший раз в оренду взяти на гру. думаю є команди яке таке практикують.
П.С. так що ми тебе підтримуємо. ми тільки ЗА. (жирний +)
НУ я думаю за моджахедів не тільки "калаши" повоюють, але й інші взірці зброї))) Жирний плюс твій пішов в копілку проекту))) Це добре!

Тепер по-суті справи. На вихідних ганяв додому в Радік не тільки на тренування, але на огляд полігону і розмову із людьми "власть імущіми" без яких важко буде, щось зробити в нас. Полігон маленький виявився один, а другий якийсь не такий як треба. Але зато появилось на горизонті ще два полігона, нажаль ні одного не другого ще поки на свої очі не бачив. Як би не було завдяки вашим постам (це стосується усіх) проект все рівно відбудеться! Приблизний час проведення гри, попередньо, (якщо все піде по плану) - вересень місяць. Адже хочеться зробити гру якомога антуражнішою, щоб голосна назва була підкріплена і якимись цікавими особливостями полігону і самої гри .