Бирзий, я чесно кажучи не розумію для чого ти зараз підняв нову хвилю безпідставного срачу.
1. Повторююсь, самий дальній табір був не мирним селом, а табором бойовиків. Наказ його знищити дало командування. Аргументацію я наводив.
2. Наказу масових розстрілів не було, був наказ знищення бойовиків, його ми і виконували.
3. Правила до рядових були доведені, якщо в тебе є конкретні претензії про порушення до когось з рядових з мого скваду (чи з будь-якого іншого), то виклади їх будь ласка виклади їх в сусідній темі де це обговорюється (нормально оформлено як це зробила US сторона).
4. Правила знали, якщо є конкретні претензії див попередній пункт.
5. Я особисто спав в окулярах і з пістолетом рядом біля мене, те що стріляти в палатці не можна знав, але про ніж нічого не казали, тому диверсанти всередині мене би не здивували.
6. Питання мені не зрозуміле, наведи будь-ласка конкретний приклад з ігрової ситуації.
7. З таким самим успіхом можна запитати "Чому ти мене обійшов з флангу і вбив, а не атакував в лоб". "Запасна дорога" це був квест від оргіів, якщо в тебе є по цьому претензії, то з ними до них.
8. Не обманом, а виконуючи квест, якщо є претензії, то див попередній пункт.
9. Ні я ні мій сквад не вбивав неозброєних людей які не чинили нам опору і виконували наші команди.
10. А ми мали ще і мертвих обшукувати? Це щось новеньке.
11. Данні розвідки підтвердилися на 100%, див пункт 1.
12. Правила які були придумані одноосібно читали, проблема в тому що вони постійно походу мінялися і були викладені дуже пізно.
13. Наведи будь-ласка конкретний приклад з ігрової ситуації.
Чесно кажучи знаю тебе вже доволі багато часу і мені особисто дивно читати настільки пропитані "побєдунством" пости від тебе. Я розумію що їх можуть писати люди які в страйку недавно і для яких важлива тільки кількість фрагів, а не задоволення від самого процесу, але я завжди знав тебе як людину яка більше заморочується на ролеву складову, а не якісь абстрактні фінальні цифри.
P.S. Саме так, адмін за темою слідкує і я думаю що йому неприємно бачити, що в такі срачі влізає модератор форуму.