Оригинал от 300 до 700 в зависимости от размера.Сообщение от T9ma
Оригинал от 300 до 700 в зависимости от размера.Сообщение от T9ma
Многие живут в ожидании жизни.
Учитесь ЖИТЬ сегодня!
Бачу я запізно приходжу з роботи, тут вже ціла полеміка вимальовується
Дякую за підтримку. А "калаш" і в друга позичити можна буде)))Сообщение от Beviloom
Слушна порада по дрес коду на гру, в крайньому разі комусь вона вже допоможе. Хоча є ще така сугубо реконструкторська з якої теж багато можна цікавого взяти для себе - viewtopic.php?f=39&t=24519Сообщение от Padre
Істину глаголиш мій друже!!! Над витрат (мені здається) жодній із сторін тут не передбачається. Ну хіба якщо вже все зібрати, щоб як Устав і книжка пишеСообщение от DrumBumBum
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
Правильной дорогой идете!!!! Поддержать ваш проект могу, наверное, только участием. Люблю отыгрывать различных ролевых персонажей на играх, если будут такие в сценарии, готов поучавствовать. Надеюсь дресс-код на сам проект не будет очень реконструкторским, но и некоторая жесткость тоже обязательна. Игрок должен быть четко идетифицирован без разноцветной повязки на руке))) Оглашайте требования по антуражу как можно раньше игры, чтобы иметь возможность купить необходимое. Очень надеюсь проект состоится и будет продолжаться, потому что действительно ездить на юг за интересной игрой тяжело и дорого. Советую планировать игры на сезон поздней осени, ранней весны и даже на зиму. Так легче вписаться в плотный график других всеукраинских игр.
Да, еще раз да. Шикарный проект теперь и на западной Украине. С огромным удовольствием приехал бы к вам хотя-бы уже по двум причинам: 1. Любимая тема для реконструкции. 2. Если на проекте сэр Быков (Alpha4), ждите экшена... если останетесь в живых! Удачи вам.
Не бойтесь врагов, бойтесь друзей. Предают друзья, а не враги. Джони Депп
Мужыки всем привет может поздновато увидел тему, но все же!!!!! Думаю Таир отличная идея!! Я и мои ребята будут только за!!!!!!!!!!!
привіт друже!
радий чути що і в нас на Заході зявиться цікавий проект по Афгану.
звичайно б хотілося Афгану нового як вже писав Орест. ну нам він ближче до душі і до спорядження
але твоя пропозиція також є дуже цікавою
в разі чого можеш розраховувати на кількох моджахедів з нашої сторони
правда прийдеться знайти десь кілька АК47
ну але то така справа - можна якось вирішити навіть на перший раз в оренду взяти на гру. думаю є команди яке таке практикують.
П.С. так що ми тебе підтримуємо. ми тільки ЗА. (жирний +)
- Парни в пижамах остановили два полка?
- Парни в пижамах и во Вэтнаме не растерялись. Пижаму нужно уважать. (с)
"Если мы хотим пользоваться миром, приходится сражаться" - Цицерон. (с)
Підтримка хорошою рольовою участью то теж значна і важлива підтримка! Такі ролі будуть! Тебе вже заніс на "замітку"!!!Сообщение от Alpha4
Нарахунок дрес коду, то він ТОЧНО не буде реконструкторським, буде дуже наближеним до тих часів, але з поблажками мінімальними, щоб як ти кажеш обійтись без пов"язок на руках (це вже не "ті часи").
Дякую за підтримку, це приємно! Якщо все буде гаразд будемо чекати в гості! А зах.Укр. потребує такого проекту зважаючи на велику кількість зацікавлених в цьому людей і яким не вдається потрапити на справді реконструкторські ігри.Сообщение от Чен
Не пізно друже!Сообщение от Odnoglazui
НУ я думаю за моджахедів не тільки "калаши" повоюють, але й інші взірці зброї))) Жирний плюс твій пішов в копілку проекту))) Це добре!Сообщение от Viking
Тепер по-суті справи. На вихідних ганяв додому в Радік не тільки на тренування, але на огляд полігону і розмову із людьми "власть імущіми" без яких важко буде, щось зробити в нас. Полігон маленький виявився один, а другий якийсь не такий як треба. Але зато появилось на горизонті ще два полігона, нажаль ні одного не другого ще поки на свої очі не бачив. Як би не було завдяки вашим постам (це стосується усіх) проект все рівно відбудеться! Приблизний час проведення гри, попередньо, (якщо все піде по плану) - вересень місяць. Адже хочеться зробити гру якомога антуражнішою, щоб голосна назва була підкріплена і якимись цікавими особливостями полігону і самої гри .
С нетерпением ждём
Войну ведут глупые и расчетливые клоуны, которые после всего этого забудут весь этот цирк.
Раз народ так тепло відреагував на ідею проекту, то як на мене, намічається "ще те" дійство...
Скажу лише, що як на мене, то ігрова територія біля Тучинського полігону - один із варіантів локації для таких ігор.
"Мы позабудем про женщин, деньги, про счастье, но не сможем забыть войну." (с) Ги Сайер "Последний солдат"
до речі Таїр я ж пригадав що в часи експансії СРСР в Афгані під прикриттям діяли Зелені берети США які допомагали (навчали) моджахедам вести бойові дії проти Червоної армії.
і то можна якось використати.
то тобі так би мовити на замітку.
да да .. есть документальный фильм по этому , Рембо-3 называетсяСообщение от Viking
Prosit!
БравоСообщение от BarmaLINI
до вашого відома Усама Бен Ладен активно користувався допомогою США. і американські специ проводили інструктажі для бойовиків того ж Бен Ладена.
як не як на той час США і СРСР знаходилися в стані Холодної війни.
и носили они кеды . кзс и аугСообщение от Viking
ну нельзя, ж настолько опошлять идею
есть для Афганистана и Ирака современного куча игр на Украине
Prosit!
Я розумію до чого ти хилиш. Але навіть якщо вони там і діяли на самій території, то це були поодинокі випадки і тоді вони нічим не відрізнялись від рядових моджахедів. В основному всі ці "зелені берети" були інструкторами які просто навчали афганців правильно діяти, але знаходились вони не на території Афгану, а в Пакистані і інших країнах.Сообщение от Viking
ТОму навіть якщо буде такий персонаж, то він не буде у "вудланді" "аку" чи в самому зеленому береті. Отакі справи друже!
Ну це ти вже жостко загнув , ну але правильно. А там так і думають, що без Рембо там війну би всі програли.Сообщение от BarmaLINI
П.С. Думаю в скорому часі викладу на обговорення дрес код сторін. Так би мовити до офіційного анонсу ще встигнемо провести "розбор польотов"(с) по цій темі.
малося на увазі що можна придумати якусь місію : типу проскочила інфа що до моджахедів в їх табір має прибути який дивний чувак десь з Заходу(мається на увазі США) і дано розвід групі це підтвердити.
я не мав на увазі щоб я і мої бійці бігали на грі як амери. я просто закинув ідею яку можна реалізувати або просто пропустити. і на цьому все
нам і моджахедів вистарчить по повній.
+ мочити комуняків в образі афганця дуже приємна річ
Комуняки теж навчені мочити, і "американцям" і духами всякими, по горло навчені. Так шо мочитель комуняк, не спіши так, з штанів не вискочи в спробахСообщение от Viking
на "лічності" попрошу не переходити "нездоланний" комуніст
Для певної агітаційності і одночасно наглядності - http://rvb.com.ua/history/afganistan-19 ... -1-ya.html (фото радянських вояків з тої війни).