Момент в грі який мені запамятався найбільше:
Ніч. Під час наших торгів з баригою нам приходить завдання від Куби захопити лікаря якого німці приведуть до циганського табору. Всі "сірі квадратики" групи альфа скоренько підтягнулися до циганського табору і я почав торгуватися з Бароном. Зійшлися таки на тому що за 8 ампул морфію і 300 доларів цигани нам не будуть перешкоджати зробити засаду прямо в себе в таборі, а ще й і допоможуть перестріляти німців. Всі засіли на відстані 20-30 метрів навколо вогнища, а я заліз прямо на карімати по центрі бази циган, зняв каску, накрив штани в АКУ маск сіткою, зверху сіре PCU і бронік в темноті ітак було чимось непонятним, одним словом прикинувся сплячим циганомПриходять в табір німці і стають навколо вогнища, я за ними спостерігаю з відстані 15 метрів і чекаю поки почнеться розстріл... і тут один силует відділяється з групи німців, потихенько підходить до мене, дивиться на мене і лягає рядом на карімат на відстані в пів метра... в мене чесно кажучи був такий адриналін що ппць. Я імітуючи бурний сон і храп, і косячись на лежащий рядом силует одним оком, тихенько витягнув пістолет з кобури. Раптом починають розстрілювати німців біля вогнища, я вскидую пістолет і стріляю в лежачого рядом. Він в шоці каже що мертвий... пауза в декілька секунд... і в мені заграли сумніви. Я питаю "А ти взагалі німець?". Він "Та ні, я циган". Fail!
Ще раз приношу свої вибачення цьому цигану, я чомусь був впевнений що це німець який просто вирішив прилягти відпочити після дороги до табору
P.S. На місці ми заплатили тільки 100 баксів завдатку, все решта віддати не встигли, але як писав вже Пак, планували це зробити після атаки на блокпост.