Шукаю людей готових допомогти порадами. Умене є колектив людей які прагнуть долучитися до страйкбольних тем і є 10 одиниць зброї, захисні окуляри і камуфляжі.Андрій.
80936341350
буду вдячний за допомогу
Шукаю людей готових допомогти порадами. Умене є колектив людей які прагнуть долучитися до страйкбольних тем і є 10 одиниць зброї, захисні окуляри і камуфляжі.Андрій.
80936341350
буду вдячний за допомогу
А что мешает присоединиться?Сообщение от GromFil
На этом форуме по-моему ещё никому не отказали с советами ) Спрашивайте
Умене є колектив людей які прагнуть долучитися до страйкбольних тем і є 10 одиниць зброї--Уже почти команда, 8068844939два звоните, что интересует -поговорим, можем и встретиться за пивом
На этом форуме по-моему ещё никому не отказали с советами ) Спрашивайте [/q
Мені потрібна інформація починаючи з азів. причому щоб поставити правильне запитання треба знати хоча б мінімально що тобі потрібно. В ідеалі, думаю мені треба було б з'їздити на якісь польовий вишкіл, щоб взнати загальні речі.
--Уже почти команда, 8068844939два звоните, что интересует -поговорим, можем и встретиться за пивом [/quote]
зустрінемся. без питань.
Ну і хотілося б звичайно зустрітися з представниками команд які в Луцьку існують. взнати шо це таке і з чим їх їдять).але поки ніхто не дався знати що вони ще існують.темка про Луцьк вс рівне за 2008р.можливо це означає що з того часу подібні речі уже не проводяться?
Все команды воюют каждое субота или воскресенье в с.Гаразджа бывшая В\Ч
А які саме питання виникають технічні чи організаційні?
хотілося б вступити в ряди страйкболістів,але не знаю з чого почати,і з ким зв"язуватись немає зброї, де купувати!? ще бачив в неті що можна брати на прокат зброю і т.д. чи можна так в Луцьку? Допоможіть
будь-ласка
Ну ідеальний варіант приїхати на гру, але оскільки погода не сприяє, то просто познайомитись ближче з капітанами команд.Сообщение от sanjjj
В будь-якому випадку 0673326639 - Павло. Дзвони поясним все і допоможемо.
Дуже цікавить тема страйкболу, хочу долучитись. З екіпіровки є берці, камуфляж, окуляри. Єдина проблема - нема привода (і не буде ще мінімум місяць, бо з пістолетом бігати не рекомендують=)). Можна якось десь в когось позичити/орендувати ствол на гру?
С пистолетом тоже можно успешно играть, тактику развивает.
"А если в бою патроны кончатся , что делать ? Стрелять дальше , чтобы ввести противника в заблуждение ."
З урахуванням того, що я ніколи страйкбол ще не грав і з тактикою стикався лише в теорії, не дуже хочеться бути розстріляним в перші хвилини бою Все-таки як не крути, а з автоматом більше шансів відстрілятись))Сообщение от baronS7
Сообщение от Rockbesst
ну не скажи! а быть убитым в первые минуты боя-такое тоже бывает и не только у новичков!
на счет автомата,обратись к Паше,телефон написан выше!!!
Война войной,а обед по распорядку!)))
Я дуже часто вмираю в перші 2хв і що, це все нормально. Невмерущі тільки Маклауди.
Так, це нормально, але все-одно хочеться довше побігатиСообщение от SeekerHT
Сообщение от Rockbesst
Дольше по бегать тебе никто не мешает,бегать можно до потери пульса а вот хорошо сыграть-это да!!!
Ты приезжай,а приводом думаю поделимся!!!
Война войной,а обед по распорядку!)))
А куди приїжджати? І коли?Сообщение от toha
Ну тут як в танках, є світляки які вмирають швидко забираючи артилерію. Тобто такі як Я - Рашери, є ті що в оборонці, є ті що бережуть своє життя, навіть якщо наражають успіх команди на небезпекуСообщение от Rockbesst
2 Rockbesst
Напиши мені в ПП номер телефона.
В субботу я зазвичай скидаю на який полігон і на скільки приїжати. Знову ж таки можна зустрітися на тижні і познайомитися. Наприклад в пятницю на пиві!!!
Павло Твои солдаты это не мусор, чтобы их просто бросать без командования и ломиться в перед!!!!!!
Солдатам нужен отец командир за которого они порвут фуфайку любому!!! И без чюткого руководства они не команда, а(сборище) извените ни кого не хочу обидеть!!!!!