Ну що буду напевно першим
Ігра була цікавою, динамічною, нелінійною. Набігалися, налазилися на славу! Дуже багато смішних, кумедних ситуацій було...найбільше сподобався рейд воєнних на місто, де толпа людей що стояла без документів у місті тупо почала тікати, спочатку без відпору, потім вже відбивалися трохи...збоку це дуже смішно виглядало...Ну і звичайно розсмішило як взяли у полон Ростона-нелегала... класно свою роль відіграв.
Дуже весело проводили штурм 2 бази...воєнні після того офігелі, як і ми 1500 реалів це не прікол)Коли говорилося про 20000
Ще класна ситуація була коли я і ще один що був зі мною мали зустрітися біля 1-шої бази з наркоторговцем...Ну ми ідем ідем, обходили довго...тут ідемо біля мертвяка на 1 базу...чую народ іде за метрів 8...я присів здивувався як можна було не побачити мене. Думаю напевно хтось заблудився...зразу перша думка а ну давай вальнем, вояків було двоє спочатку. Але щось інтуіція підказала що не варто, бо всетаки наркоту несу. Почекали поки пройдуть, вийшли на дорогу по якій вони ішли...глянули, а то сині...почали рахувати...вийшло 8 чоловік. Звязався з своїми, які після невдалого штурму всі полягли в бою, і пішов в посольство своє Потім дізнався що людей насправді було набагато більше, після чого дуже сильно поржав як нас провтикали. А реально 1хв швидше і 2 мішка як і не було...)))
Орги теж порадували своїми костюмчиками. Круп'є свою роль класно відіграв, як і інші персонажі ігри, які кидали людей Ну і дякую Енді за хорошу компанію в покер в ролі круп'є і за гроші які ти програв мені Було весело.Дуже дякую франківцям, Кедру, за хорошу компанію у бою, воювати було приємно
Усім дуже дякую за гру!