Це просто гра трошки іншого формату, ніж той до якого ми звикли. Але те, що "+" більше це вже добре.Сообщение от Lizia
![]()
Обов"язково зробимо місія для журналіста "гостелерадіокомпанії СССР". Просто цього разу якось випустили з уваги, хоча можна було щось таке і дати. Ну вже якщо на наступний раз буде більше гравців з двох сторін, то напевно і інтервью у якогось польвого командира вдасться взятиСообщение от slon1k
.
Сеннік, друже, то напевно проблема в самих людях а не у форматі цих ігор (це я про жінок), тому що яка б гра не була, жінки є жінки і відношення до них треба теж більш джентельменське.Сообщение от Sennik
Абсолютно згоден! Але і для того, щоб солдати ОКСВА не лізли на пролом то і їм треба зробити респауни обмежені, але не так як цього разу, а трохи жорсткіше. Але от питання? чи тоді не втратиться основа страйкбольної гри? Це все таки в нас не АРВ.Сообщение от Sennik
Дякую за підтримку. Та і додаткові навики співпраці на словах і жестах лишніми не були я думаюСообщение от Sennik
![]()
Ну БТР який був на СТАЛКЕРі 3 ще ніхто не здав на бухт, тому можливо він і буде ще задіяник, як і більше УАЗіків.Сообщение от Sennik
Ідентично! Сам бачив як ТІЛАРІДС (Ковель) грузились на спини мішками і коробками. Але як вони їх несли 4-5 чоловік не знаю. Але мішка 2 і коробки 2 чи то 3 було!Сообщение от Alpha4
Тим більше гра була по вашій "афганській частині", тому ти побачив напевно саме те, що і збирався. Тим більше діяв в деяких ситуаціях напевно все як в Уставі писало тогочасному?Сообщение от Timur
(Наприклад: вихід на "Застава 2" у касках, в кількох колонах і т.д. - з кішлаку Єль-Хазар все було видно
). Молодці.
Та-да, але ж і ніхто знати не міг, що ледь не 90% духів ляже "покимарити"...Сообщение от beit
Такого точно не буде, оскільки жоден Устав того часу не ділив по таким принципам. І всі носили все що знаходили, а вигляд бійця в тій війні типу: голова - панама, тулуб - КЗС і "ліфчик", штани - афганка, а на ногах кеди чи берци то було нормою. І вигляд був не дуже респектабельний, як зараз у американців чи інших натівців, зате бойові навики і вміння були. Скажу так (десь почув, трохи перефразую) - "Нахрена мне красота в Афгане - мне бы выжить".Сообщение от beit
Усі ОКСВА які були на цій грі, дуже прегарно виглядали, в реальності такого і близько не було, тому розподілення по формі не те, що треба. А от формувати командування і штаб, бачу дійсно доведеться до початку самої гри. ТАкож трохи можливо змінемо частини і провінцію![]()
Браво за смикалість! А от хто казав я не знаю. Таку інформацію коли питали мене в особистій розмові, то я казав багато, точної цифри назвати не можу. Тому про 2 схрони, то треба виясняти хто казав.Сообщение от beit
Істина про яку частенько забувають ступивши на полігон. А саме без неї часом і не получається отримати ще більшого ігрового кайфу.Сообщение от Beviloom
Що тут скажеш? Саме напевно тому ти і став генералом моджахедів провінції Кунар. На це ти маєш усі документи!Сообщение от Дмитро Вовкулака
Як і грошей було зароблено вами відповідно теж найбільше.
Вище про це писав. Що саме ігрової антуражної поведінки було мало. Страшенно мало. Лише менше половини знали як вітатись із старйшиною, як правильно поговорити пр оаллаха, про шураві, про якісь інші проблеми "афганського народу". Ввічливо попрощатись і т.д.Сообщение от Alpha4
Це ж стосується і ОКСВА. Хтось говорив ні але вічливо і переконливо. Хтось агресивно і ледь не з матами. Все як в житті получилось, але в страйкболі треба трошки по іншому...по ігровому все таки.
Прийнято на розгляд і одразу затверджено!Сообщение от Alpha4
![]()
А здавалась реально скучна місія на годинку-другу. Але як видно втянулись і все таки не так погано було їх шукати. Наступного разу зробимо може якісь вибухаючі міни. Ну хоча б щоб звук якись при нажатті давали.Сообщение от Roston
П.С. Майже інтерв"ю получилось, як в якійсь газеті.