Цитата Сообщение от Lizia
Всім привіт. Гра оставила змішані враження, але ++ більше.
Це просто гра трошки іншого формату, ніж той до якого ми звикли. Але те, що "+" більше це вже добре.

Цитата Сообщение от slon1k
Велика просьба до організаторів наступного разу фотографа/журналіста зробити діючим персонажом з окремими місіями (спеціально для цього позичав бронік і каску).
Обов"язково зробимо місія для журналіста "гостелерадіокомпанії СССР". Просто цього разу якось випустили з уваги, хоча можна було щось таке і дати. Ну вже якщо на наступний раз буде більше гравців з двох сторін, то напевно і інтервью у якогось польвого командира вдасться взяти .

Цитата Сообщение от Sennik
Проблемы озвученные на финальном постоении были везде на играх где есть "местные", неигровая територя и женщины.
Сеннік, друже, то напевно проблема в самих людях а не у форматі цих ігор (це я про жінок), тому що яка б гра не була, жінки є жінки і відношення до них треба теж більш джентельменське.

Все: Образно, у вас дети дома, жена\муж, одна жизнь - вы стоите перед выбором: (Сдаться в плен\подорвать себя граной), (на блокпосте "повыёживаться"\попросить о помощи), (полезть и буянить в чужом кишлаке\попросить выпить чаю и поговорить).
Абсолютно згоден! Але і для того, щоб солдати ОКСВА не лізли на пролом то і їм треба зробити респауни обмежені, але не так як цього разу, а трохи жорсткіше. Але от питання? чи тоді не втратиться основа страйкбольної гри? Це все таки в нас не АРВ.

Ограниченые рации: Отличная идея и реализация - поддерживаю. Радио эфир был намного чище.
Дякую за підтримку. Та і додаткові навики співпраці на словах і жестах лишніми не були я думаю

- Техника: Да хорошо, чесно - наверное больше и не надо - для техники там полигон маловат.
Ну БТР який був на СТАЛКЕРі 3 ще ніхто не здав на бухт, тому можливо він і буде ще задіяник, як і більше УАЗіків.

Цитата Сообщение от Alpha4
Караваны были нагружены коробками, и мешками, примерно по пять больших картонных коробки и по два мешка на караван. Сам был с таким караваном, видел своими глазами, так что могу утверждать.
Ідентично! Сам бачив як ТІЛАРІДС (Ковель) грузились на спини мішками і коробками. Але як вони їх несли 4-5 чоловік не знаю. Але мішка 2 і коробки 2 чи то 3 було!

Цитата Сообщение от Timur
Игра для меня была довольно поучительной.
Еще раз на испытал на прочность себя и команду. Результатами остался доволен.
Тим більше гра була по вашій "афганській частині", тому ти побачив напевно саме те, що і збирався. Тим більше діяв в деяких ситуаціях напевно все як в Уставі писало тогочасному? (Наприклад: вихід на "Застава 2" у касках, в кількох колонах і т.д. - з кішлаку Єль-Хазар все було видно ). Молодці.

Цитата Сообщение от beit
п.с. Хотелось бы при получении задачи - осозновать возможность ее выполнения ( как бы при том что противник спит - убить его 30 раз - очень трудно)
Та-да, але ж і ніхто знати не міг, що ледь не 90% духів ляже "покимарити"...

Цитата Сообщение от beit
Не знаю получится\захочется ли - но немного большего антуражу добавит если контингент буде разбит по форме. К примеру, ДШБ - горка, ВДВ - березка, пехота - песочек. Отдельные задания, отдельные точки базирования.
Такого точно не буде, оскільки жоден Устав того часу не ділив по таким принципам. І всі носили все що знаходили, а вигляд бійця в тій війні типу: голова - панама, тулуб - КЗС і "ліфчик", штани - афганка, а на ногах кеди чи берци то було нормою. І вигляд був не дуже респектабельний, як зараз у американців чи інших натівців, зате бойові навики і вміння були. Скажу так (десь почув, трохи перефразую) - "Нахрена мне красота в Афгане - мне бы выжить".
Усі ОКСВА які були на цій грі, дуже прегарно виглядали, в реальності такого і близько не було, тому розподілення по формі не те, що треба. А от формувати командування і штаб, бачу дійсно доведеться до початку самої гри. ТАкож трохи можливо змінемо частини і провінцію

Цитата Сообщение от beit
Але все таки завдяки цій думці було вскрито два схрони. І знову велике питання чому нам по рації сказали що два схрони це все???
Браво за смикалість! А от хто казав я не знаю. Таку інформацію коли питали мене в особистій розмові, то я казав багато, точної цифри назвати не можу. Тому про 2 схрони, то треба виясняти хто казав.

Цитата Сообщение от Beviloom
Поддерживаю. Было бы не плохо, чтобы ехали именно ИГРАТЬ и отыгрывать, каждый раз задавая себе вопрос "а что бы делал я, если был бы там", а не ВОЕВАТЬ, с единственной целью убить как можно больше бандитов\неверных.
Істина про яку частенько забувають ступивши на полігон. А саме без неї часом і не получається отримати ще більшого ігрового кайфу.

Цитата Сообщение от Дмитро Вовкулака
Ми, як найманці, намагалися виконувати всі поставлені завдання вчасно і чітко. Звичайно за "гроші". Інше нас мало цікавило! Захищали прапор в укріп районі, викопували скрони, водили каравани до скронів, атакували заставу, переправили "Стінгер" з Пакистану в Афган.
Що тут скажеш? Саме напевно тому ти і став генералом моджахедів провінції Кунар. На це ти маєш усі документи! Як і грошей було зароблено вами відповідно теж найбільше.

Не думаю, что все участники игры на подобных играх были раньше и потому нам всем стоит еще привыкать к таким форматам и еще до игры четко понимать на что едем. Уверен, что на следующей игре понимая антуражного игрового театра будет больше. Племя пуштунов открыто не враги шурави, потому больше мирной жизни, разведки "мирными" пастухами, торговли с советами и подлых диверсий.
Вище про це писав. Що саме ігрової антуражної поведінки було мало. Страшенно мало. Лише менше половини знали як вітатись із старйшиною, як правильно поговорити пр оаллаха, про шураві, про якісь інші проблеми "афганського народу". Ввічливо попрощатись і т.д.
Це ж стосується і ОКСВА. Хтось говорив ні але вічливо і переконливо. Хтось агресивно і ледь не з матами. Все як в житті получилось, але в страйкболі треба трошки по іншому...по ігровому все таки.

Советую ввести в правила после такой пункт: после смерти мертвый одевает повязку и лежит на мести N минут. Во первых в это время "труп" можно легко обыскать, и вторых снятый безшумно часовой не будет уходить в мертвяк своим видом срывая внезапность атаки.
Прийнято на розгляд і одразу затверджено!

Цитата Сообщение от Roston
Місія з пошуком і розмінуванням мін, спочатку здавалася не дуже веселою, але свого фану ми від неї набралися! Шукали міни і вдень і вночі
А здавалась реально скучна місія на годинку-другу. Але як видно втянулись і все таки не так погано було їх шукати. Наступного разу зробимо може якісь вибухаючі міни. Ну хоча б щоб звук якись при нажатті давали.

П.С. Майже інтерв"ю получилось , як в якійсь газеті.