Хотів би поділитися своїми думками про все що тут написано...

maky написав

Радує динаміка , прогрес страйкбольного руху.Люди йдуть, розвиваються, моделюють....
Згоден, але всеодно хочеться більшого

Тепер про погане
а тут ти не у всьому правий, напевно тому, що
останнім часом не часто їзджу
І для WeBа також:
Розвиток страйкболу мусить розвиватись паралельно з технологіями, тим більше, що в інших регіонах цей розвиток як я помітив "дещо" вищий. А гравці з недостатнім психологічним розвиткому були є і будуть, і виявляється це скоріше не в стрільбі в голову, і вже точно не в тюні, а в маклаудізмі. Не думаю що навіть найневрівноваженіші гравці спеціально будуть стріляти в голову, наші АЕГи якими б вони не були тюненими не тюненими не хірургічно точні і можливі різні випадковості, але це на дальніх дистанціях і тут це не кретично. Варто також враховувати, що голову ми висуваємо частіше всього, а так як ми прийшли не ляльки грати будьте готові, що вам в неї будуть стріляти. Особисто мені за свою голову не дуже страшно, розуміючи, що в бандані і розгрузі зручніше, я всетаки вдіваю шльома і броніка з коміром широким, і цятки від кульок маю тіко на щічках, але вони собі запару днів сходять та й все. В кінці кінців можна вдіти маску...Важкі наслідки будуть тільки з близька, а тут повірте і з 100 і з 120 буде боляче, а , а щоб щоку пробити, то хз треба певно 160-170..ітд.ітп, бо шось ярозігнався

Психологічний розвиток рано чи пізно прийде в норму, якшо не від самоусвідомлення речей, то з допомогою дружньої страйкбольної спільноти, а якщо не прийде то прийде бан.

Це викликає те, що людина на ДРУГУ гру приходить з кулеметом 140 м/с, без вторічки, майже незнаючи правил і не усвідомлюючи відповідальності перед іншими гравцями
В загальному згоден, але цей конкретний гравець відповідальність таки відчував, і стріляв з кулемета менше ніж я б с пестіка пулькав) не в обіду йому)

Тепер про тюни
Правила дозволяють
6.8. Для допуска к игре тюнинг оружия, а именно скорость вылета шара должен соответствовать следующим нормам. #
6.8.1. Максимально скорость вылета шаром 0.2 г. для штурмовой винтовки 130 м.с. #
6.8.2. Максимально скорость вылета шаром 0.2 г. для пулемета 160 м.с. Дистанция 20 м. #
6.8.3. Максимально скорость вылета шаром 0.2 г. для снайперской винтовки 250 м.с. Дистанция 20 м. #
6.9. Пулемет должен представлять собой антуражную копию реального пулемета. #
6.10. Дистанция для использования пулемета с тюнингом 140-160 м.с. должна быть не менее 20 м. #
6.11. Снайперская винтовка должна представлять собой антуражную копию реальной снайперской винтовки. На снайперскую винтовку должен быть установлен оптический прицел с кратностью не менее 3х. #
6.12. Дистанция для использования снайперской винтовки с тюнингом 160-250 м/с должна быть не менее 25 м. #
6.13. Использование оружия со скоростью вылета шара 140 м.с. и выше предусматривает обязательное наличие дополнительного оружия у игрока со скоростью вылета не более 120 м.с. #
6.14. Максимальный люфт скорости +/- 5 м.с. #
А значить 135 можна.
В мене 134-136, maky, пішли постріляємся, ти отримаєш задоволення від гри? думаю не велике, а навіщо тоді грати?
Лежати на траві піcля черги по всьому тілу і потім сказати "Поздно"
було би в тебе цих же 135, покрайній мірі він би відповів за свою наглість, а наступного разу встав би від 1 шаріка доказано занусі) а якби так би не було, я б йому і в голову би стрельнув, отакий я неадекват, мене пре грати з маклаудами.
чи звичайний кущик має бути таким же файним укриттям як бетонна стінка?? якось не антуражно....
Без образ, нічого особистого, просто наводжу приклади...
Ще сумніший - треба щось робити з цією гонкою озброєнь і штурмовими гвинтівкам 160+
Штурмових 160 не було. Були кулемет і снайперка, обидва гравці мали вторічки. Вони мої сокомандники, готовий покластись шо з близька вони нівкого не стріляли з основної зброї. Якщо люди адекватні і мають можливість, то чому їм не можна грати так як це дозволяють правила??

+До цього хочу сказати, що в нас рідко відбуваються справді ігри, це швидше тренування. Але ми наприклад стараємося виїжджати на великі, а там з базами робити нічого. І наявність снайперок та кулеметів тільки радує і додає антуражності

WeB:
Як на мене все просто - якщо людина кілька раз була помічена у використанні овер-тюну і не реагує на розмови, то просто з нею не грати. І хай собі стріляє з чого хоче по пивним банкам. І йому кайф - бо буде крутий Рембо, який повбивав всі банки. І люди можуть не переживати, що отримають чергу з 145+ по обличчю від неадеквата.
Граю більше року, десь був шось бачив, таких випадків не зустрічав....Гравці в більшості своїй маючі такі тюни всеж таки досвідченні і думають що роблять.

Ти як мені відомо був на теслі, там можна було 145, навіщо ти туди їхав?)

Тай скажи це людям на іграх, які проводяться не федерацією страйкболу, і де в пункті про штурмові дуже часто пишуть не 130, а 140...Думаю вони посміхнуться і підуть грати собі в задоволення, а не стрілятимуть по банкам.

jew
три "пулімЬЙОтчіка Ганса" роблять зачистку невихоядчи з мертвяка.
Ромчику, це ти до чого? Невже на щось натякаєш? :P

А тепер про головне. Думати нам треба не про тюни а:
1. Як розвиватись
2. Популяризувати нашу улюблену гру (збільшувати кількість гравців)
3. Шукати нові локації.
4. Боротись з маклаудізмом (нажаль він є, нажаль про нього говориться рідко, а ще рідше перед всіма, але є задумки як це виправляти, і робити це не голослівно)
5. Не погано було б започаткувати якусь традицію, тіпо десь колись вечорком зібратись деся посидіти потеревенити, хто з сочком, хто з пивом=)
6. Приносити з собою фотоапарати, відеокамери, фоткати на мобілку, викладати це все в соц мережах, на форумах показувати друзям, і тоді нас стане більше))
7. http://forum.6mm.if.ua/index.php, ласкаво прошу реєструємся, спількуємся, ніхто вам не скаже шо ви флудите=) дякуєм за цю можливість Скарабею=)

P.S. Сорі за багато буков, відпочиваю від операції "Тритон" мав можливість - скористався
P.S.S. Нікого не хотів образити.
P.S.S.S. ІМХО