Цитата Сообщение от Alladin
Значит мне можно носить с собой только или спринг или холодное оружие.
Так, кожен виживший може одночасно мати 1 шт зброї (незалежно від класу)

И можно узнать кто будет этих 4 бравых спеца, кому так повезло и за какие заслуги
Запрошую команду "Сфінкс" надати 4 бійці для цієї потреби. Роль - супровід Доктора та виконання його вказівок протягом гри.
Дозволена повна викладка, каски, розгрузи, але привід до 100м/с + 2 механи.

Дрес код какой Что надо иметь при себе что-бы отыгрывать зомби, где этот самый дрес код будет будет лежать пока я буду выжившим, носить его с собой будет не совсем удобно.
Дрескод для відігравання зомбі описаний вище "сорочка або футболка антуражно заляпана кровью, розміру більше свого - щоб вільно одягнути поверх"
Носити таку громіздку річ можна із собою (у кишені, сумці через плече, шкільному рюкзачку)

Что означает что-бы с 2-3м было не травмоопасный. Может сказать точную скорость, а то для меня и 120 может быть не травмоопасно если стрелять по ногам
Травмобезпечний - це коли з кількох метрів в "ліцо" без крові (навряд чи буде час прицілитись, тому розглядаєм найгірший варіант).

Чем дальше в лес тем больше вопросов.
Відповіді будуть на всі питання!

Цитата Сообщение от Alex(SAS)
А можно, пока есть ещё возможность - просто разрешить пистолеты , а не совсем урезать по скорости до 60 м.с. ?
Алекс, слушне зауваження!
Проте на ринку (і в учасників теж думаю) масса спрінгів АК, М-ок, Гех і т.д.
Швидкість там 50-60 максимум, виглядають досить "антуражно" і мають по 1 механі в комплекті - просто супер підходять!
Не всім же бігати із пластиковими "бітами"!