напишу і я. гра сподобалась в першу чергу тому-що:

- не було ніяких претензій однієї сторони до іншої, всі грали чесно;
- умова одного життя заставляла кожного діяти максимально виважено;
- ідея з пораненими непогана, але вважаю що тайм-аут з 15-ма хвилинами після перев"язування - це зайве, хай в реалі поранений боєць може повзти та відстрілюватись одразу після перев"язки та не просто воювати а одразу повинен іти в госпіталь;
- ідея з розвід-данними просто шедевр, бомба я б сказав. максимально взнати про ворога, добути розвід-дані виходячи з радіо-перехвату, та методом спостереження - це супер, треба розвивати;
- так як це перша моя гра за останні два місяці - було важко знов переключитись, тому свої недоліки в командуванні стороною охорони вже після гри по обговоренням та власними міркуваннями постараюсь взяти до уваги, навіть якщо наступного разу буду простим рядовим;
- не підвела і погода, було прохолодно, зате давало свій шарм, ніби наш міст і пости на ньому дійсно десь в зажоп"ї, і підмоги не буде
- інтрига до останнього скільки ж проти нас виступило диверсантів..;

не скажу що не сподобалось, але і не є добре той факт, що гра проходила на діючій гілці залізниці, нехай навіть і потяги проходять 2 рази в добу, з вогнем граємось, комради. хоча голосував за продовженні саме на мості
на наступний раз буду більш підготованим, та візьму з собою хоча-б міні похідний набір, у якому буде хоча-б ліхтарик, ніж, компас, не кажучи вже про gps.
не зовсім чіткі умови поведінки охорони. охорона веде радіо-сканування, ловить переговори якоїсь групи навколо охоронюваної території з об"єктом, та мусить до останнього сидіти на місці до візуального контакту, не приймаючи ніяких контр-мір. ніби от-такі собі тупі боти..
пропозиція дозволити діяти більш гнучко та відносно власних суджень знімати\посилювати\послаблювати блок-пости, а не тому що "має бути там 3 людини і не хвилює".
полонений не має затягувати свій відхід з полонившими його ворогами.
Сам проект вважаю перспективним, він вимагає мінімальної кількості бійців для двох сторін, вважаю що таким складом як був - це мінімальна кількість для охорони. Менше - буде неможливо контролювати настільки розтягнуту територію, яка ще й до того рознесена в патрулуюванні в різних площинах із-за географічної особливості ландшафту.

Патрулювання, як нагадав комрад Бодік дійсно не вистачало, хоча-б з тої точки зору, щоб попередити напад диверсантів на основі радіо-сканування, це було-б логічно. Директива нічого не робити до візуального контакту з ворогом, при активному радіо-перехваті трохи абсурдна.

Даний рейд-гра показала, що для повноцінного функціоналу необхідно більше гравців на таку територію та більше часу; окрім того із-за браку часу не було спробувано економічної складової з мирними.
Пропозиція наступну повноцінну гру провести вже ближче до літа, коли день буде довгий та не буде такого обмеження в часі; змінити місце дислокації охоронного об"єкта - до літа багато хто встигне вивчити кожен кущ, це опріснить гру. До літної гри ще провести декілька тренувальних, але з відпрацюванням з місцевими, тобто має бути умовний диверсант у лиці одного двох переодягнених в штатське людей, які підкуповують місцевих, щоб ті добули розвід-дані. Завдання охорони виявити методом спостереження за місцевими збір даних про об"єкт, вирахувати напад, завербувати місцевого діда, лояльного до охорони, щоб той попереджав про смуту в селі та невідомих бородатих.. Це буде ускладнювати роботу диверсантам. Їхня задача вичислити дєда.. Ну десь так.

П.С. Юра, ми тебе пам"ятаєм
П.П.С. Бодік, може ти не помітив, але графік чергувань був чіткий, ротація починалася кожної години, 20 хв по ній. Просто в зв"язку з недостатньою кількістю людей, приходилось декого міняти з одного блок-поста на інший, а ті в свою чергу міняли наступний блок пост, тому ротація тривала "змійкою" і була розтягнута в часі на хв 15, не більше Це якщо ти мав на увазі графік чергувань на кшталт зміни караулу.