Доброго дня! Їхав на гру щоб набігатись і постріляти. Результат був досягнутий, ноги боліли і шаріків тож багатенько пішло, особливо ранком. Косяків по організації не хотілось помічати, так як це була перша гра в цьому сезоні і дуже скучив за цією динамікою. З вечерею лажа получилась, добре що власні запаси були )). На всі 100% згоден з постом київського колеги "димом". Особливо щодо спиртних напоїв. Це проблема і проблема величиною в "Тополь-М". Дуже шкодую що ми не були в одній команді (я про київську команду Група Шторм) хотілося б познайомитись особисто. Але надіюсь що така можливість у нас ще буде, це можна вважати офіційним запрошенням на ігри які буде проводити Вінницька обласна федерація страйкболу. Було б дуже цікаво поспілкуватись з такими досвідченими колегами. Був дуже радий бачити хлопців з Хмельницького. Дестроєрс уже щось організовуйте, приїдем!!!! Ну а так, всім дякую за гру. Було приємно бачити всіх знайомих і незнайомих людей!
P.S. Коля-Дельта наступного разу коли впевнено заявляєш людині "Встал и ушол" впевнись будьласка що твої постріли були влучними! КИТЕЖ ніколи не маклаудив і ти це не гірше мене знаєш. Ти влучив тільки після свого возгласу, коли я почав вставати і думав що це свої шмаляють. Я тобі тоді ще підняв руку щоб показати синю повязку якщо ти памятаєш.