Задавайте вопросы, будем находить ответы.
Задавайте вопросы, будем находить ответы.
Хай
1)а система прокачки для сталкеров будет ?
нож-> дробовик-> автомат-> пулик-> снайперка
2)Можно Юзать 40 мм подствол Донецкий?
3)Я так понял старые патчи можно юзать?
4)Бдет ли доезд на базу Монолита - что-бы машину возле базы поставить?
I know the human being and fish can coexist peacefully.
Я знаю, что люди и рыбы могут мирно сосуществовать друг с другом.
Для військових які закутані в броню, система бонусів в пораненнях буде? Чи нема сенсу везти СІБЗи?
Люди частіше здаються, ніж зазнають поразки.(с) Г. Форд
Ок, супер! Поки прояснилося
Люди частіше здаються, ніж зазнають поразки.(с) Г. Форд
А сделайте тему с обсуждением где можно флудить и общяться друг с другом ?
А есть не збрасываемые вещи ?
Будут ли орговские гранатаы выкупаемые за игровую валюту которые можно подобрать?
Теж завалю питаннями)
Якщо БАР тепер під контролем Долгу то як бійцю свободи потрапити в БАР не переживаючи що його просто пристрелять на вході)?
Чи можна буде рекрутувати Сталкерів в ряди Свободи Долгу? Щоб кєнтувалися на їхніх базах і ходили разом з ними в рейди?
"Броньовані сталкери" і їхні поранення це мається на увазі екзоскелети чи бронік з пластинами чи їх імітацією?
Є якісь плюшки для гравців з предметами індивідуального захисту (респіратор, протигаз)? там вихід з бази за 15 хв до кінця вибросу, чи ще щось.
Бункери - необмежена кількість, чи тільки 1 ?
Чи можна буде поставити палатку на базі, як того разу робили військові?
Відповідаю по порядку)
- Від тепер Свобода на Бар не заходить)
- Для того щоб взяти квест у бармена, купити продукти харчування і тд і тп, Свобода може рекрутувати як Сталкерів, так і бандитів, домовлятися з ними і вже вони будуть вільно виконувати доручення Свободи на Барі. Також можливі спільні рейди, але не треба забувати, що Одиночки на то і одиночки, вони самі по собі.
- "Броньовані сталкери" - це і екзоскелет і система каска+броня(з імітацією пластин)
- Поки що плюшок для гравців з предметами індивідуального захисту не передбачено
- Взагалі-то на території полігону бункерів є багато, ігровими є три: Бар, бункер вчених та бункер Сідоровіча.
- Якщо ж вас цікавлять приміщення де можна буде переховатись від вибросу то вони будуть позначені на карті і їх буде трохи більше ніж бункерів))
- Так звичайно, палатку можна буде поставити на території бази у спеціально виділеному місці, тільки є одне але – охороняти ваші речі не буде кому. Воякам повезло у них база огороджена, а от Свободі, Долгу, Сталкерам та Бандитам ліпше за все використати загальну стоянку яка буде знаходитись недалеко від Бару. Хоча то вже вирішувати вам)))
ПДА будут? если да то на кокой системе?
Нет, ПДА не будет.
Для пулемётов ограничение в количестве бункиров то-же. Или можно будет увеличивать боекомплект.
Военное искусство не требует сложных манёвров - всегда предпочтительнее самые простые. Надо главным образом обладать здравым смыслом.