Шановні друзі, колеги, соратники. Не буду персоналізувати, просто відповім скопом на запитання яку тут були, а також пропозиції.
1- Форма на гру для духів потягне десь на 150-200грн. На оксва десь під 300. Говорю за форму а не ВСЕ спорядження.
2- Ну якщо ви так бажаєте, то можна тоді і без мертвих-яких оживити можна. АЛе: 1) полонених, як завжди на грі не буде, і не буде ким "торгувати" і визволяти "рядового Раяна". 2) В кого попали, він типу вмирає, але ще живе тих пару хвилин і тут, його рятують (бред, але просто як опис ситуації). Якщо ви все таки проти, то це правило зніму. Забрати це правило?
3- Нарахунок цинку, то я із цим згоден, що лінь таскатись. Але якщо хто понабирає 5 пашок шарів, і буде заряджатись за кожним кущиком в свої механи, то відпаде складова антуражного бою в плані економити боєзапас а не поливати всіх як з "відра". А так, якщо якусь групу перевалилив засідці то і трофей можна здобути. Ну але знову ж таки, якщо всі проти, то я це пункт може теж забрати. Забирати?
4-Оригінальні переносні і будуть рації використовуватись. Просто вони не робочі, але якщо вона є на бійцеві то він бере свою звичайну рацію і получається "связіст". Ще якісь питання по цьому?
5- Відносно знайти однодумців, а там саме піде то я з цим згоден. Ось на цих іграх однодумці і шукаються ))) А там видно буде.
6-Про реєстрація я подумаю, як зробити так, що б інфа не витіклана зовні. Бо якщо вона вспливе, тоді в розвідувальних діях пропаде всяка необхідність.
7- Відносно димів (як зауважив АЛЬФА4) то може треба і переглянути своє бачення цього.