оффтоп мод он
особисто я з cвiм стикнувся в 2006 році. тоді була гра по типу - стракболісти vs cвiмери.
пролог - гра мала бути в лісі, cвiмерам було запропоновану "провідника", щоб вони не загубилися/вчасно прийшли/ваш варіант. від цього вони відмовилися, їхнє право.
гра почалася, по всіх планах противник "запізнюється", але всяке буває. і ось наш патруль бачить людину в червоній арафатці, яка по легенді є зв'язковим. наш патруль розсереджується і чекає підхід зв'язкового. він, коли підійшов ближче, кидає гранату, граната вибухає не зачіпивши нікого ні горохом ні радіусом. ця людина підходить до мене, питається "ти хто ?". я відповідаю - "ірландець". після цього цей cвiмер бере мене за бари, і з матом і криками починає з'ясовувати стосунки типу - чому не було надано провідника, і взагалі що це за кидок. я як нуб не чекав такого і просто розгубився. до мордобою не дійшло через втручання інших гравців. потім виявилося, що це "головний cвiмер львова".
після того для мене організація з назвою "cвiм" вмерла. думаю зрозуміло чому. розумію що львів і харків далеко, і що не можна всіх рівняти під одного, але як кажуть - ложечки знайшлись, але осад залишився.
оффтоп мод офф.
по топіку - 17 річного можна було б пустити на гру при згоді гравців і організаторів