Я маю на увазі що якщо ціль любою ціною не здати позиції тоді так - оборона тратиться на розтяжки.
А якщо для фану то нема в них змісту ну хтось підірветься ну піде на мертвяк ну захоплять базу суммарно на 7 хв пізніше кому яка різниця, той хто тратиться на розтяжки навіть не побачить їх в дії.
Я це написав томущо чув враження людей які ставили розтяжки. "Я після гри пройшовся, бачу горох значить хтось підірвався. Хто ? хз. Напевне не буду ставити більше бо це гроші на вітер"
А от я був свідком як при штурмі третього поверха була замінована барикада. Розбираючи її підірвалося четверо людей. Матів було достатньо, спочатку навіть не зрозуміли що це було, думали в когось з своїх граната випала
Аналогічно з замінованим ящиком. Розказували як побачивши дим з нього після відкриття всі розстрибувалися в сторони і на животах повзли подальше
Той хто мінував цього всього ясне діло не бачив, виходить команда оборони купляє за свої гроші фан для нападаючих.
Тому я і написав це все, думаю гранати нападаючим справа самих нападаючих а на розтяжки можна і скинутися всім. Обороні - ну хочаб якийсь профіт в обороні. Нападаючим - антураж екстрім і фан.