+ Ответить в теме
Страница 8 из 65 ПерваяПервая ... 3456789101112131858 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 141 по 160 из 1381

Тема: Кнайпа (для флуду)

Комбинированный просмотр

Re: Кнайпа (для флуду)

Цитата Сообщение от andynagorny Посмотреть сообщение
    Самир, что лично тебе не понравилось? Никого даже ни разу не перевязывали. В админке дали играть первичкой. Бункеры не запрещали - просто попросили сыпать ограниченое число шаров. По всем параметрам обычная игра была.
    Мені все ок, дуже споболоса вчора гра, в мене механи і на 60 і на 120 є, вчора ексклюзівно грав тілке з 60 шаров, пістол тоже є, і так як експериментальна гра, грав тілкі з ним в кімнатах і вузких коридорах. я взагальному говорю, я не про вчорашну гру, просто треба розуміти інших людеї, які як я казав хочуть і починають грати. страйкбол є для всіх, і ми всі дружну маємо грати і ставитися до гравсів. так шо я за існуеший правела фсу без доповнення. Airsoft то дружна гра і хоббі, хто хоче більше може обявити свою мікро/міні/локальну гру з правелами (ФСУ + свої доповнення). а на тренування просто правела ФСУ.
    Freedom for all

Оператор Аватар для Sennik
    Команда
    Оплот
    Записей в дневнике
    2

Привет всем, непонимаю зачем разводить флуд на форуме если есть скайп. В форум можно вносить и давать основные вещи которые были приняты и обсуждены.

Про доводы:
    - Механы для АК есть, и как не странно они работают. И у нас они в боевых корпусах и 140 или ~70 шаров на выбор. Проблемы тут абсолютно нету.
    - Заряжают механы бойцы до начала боя, тут время есть. Во время боя если заряжают магазины, значит что-то уже пошло не так. Кроме того есть приспособы для заряжания по 15 патронов. Так что небудем про зарядку по одному патрику.

Про правила:
    - Всем хочется играть. Нивапрос, выбираешь ту тренировку где тебе подходит вот и всё.
    - Правила Л5, это не замена ФСУ, и не претендуют как правила для всего Львова. Это просто названия которое суммирует дополнения которые будут использованы для конкртеной тренировки или игры.
    - Про механы. Откровенно не интересно играть когда человек поливает из дрыщ-гана нонстоп просто прижимая других людей.
    - Про выход из строя оружия. Откровенно смешно когда обошли человека за деревом на 90 градуов и видно как 2\3 оружия торчит. В реалии припопадании его б ну как минимум отбросило. Или как из-за дерева торчит пламегас и иногда мелькает правый глаз. И вот теперь представте что такой "мега" боец ещё и с бункера поливает.
    - Про ранения и т.д. Для меня это вторично, будут ранения буду пользоватся, не будет не буду. Броник ношу не для этого.
    - Про ограничения в сданиях. Для меня не актуально, не играю в таких локациях.

2nd LT with a compass Аватар для Орест
    Команда
    Task Force 145 (US Army Rangers)
    Записей в дневнике
    4

Не розумію чому тут піднімати дебати.

По-перше є скайп чат де кожен командир команди може вплинути на то чи інше голосування. Я не вірю що в команди немає хоча би одного представника в якого є скайп і він більш-менш онлайн.
    По-друге тут вже багато раз наголошували що це не правила які замінять ФСУшні на всій земній кулі на віки-вічні. Це будуть тренування на які може приїхати будь-хто бажаючий і грати за цими правилами, а може поїхати в будь-яке інше місце.
    God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.

Оператор Аватар для Alladin
    Команда
    Международная команда Сфинкс

Орест, а я скажу в чём проблема со скайпом.
    Нет времени осилить всё то что там написано. Поэтому предлагаю принимать решения на ресурсе, который посещает и самое главное читает большее количество активных страйкболистов и командиров команд.
    Ну а если хотите резать Львовский страйкбол новыми ужесточенными, то думаю это ваше право.
    Командир моей команды высказал мнение всей команды.
    Ну не будет с вами играть такой дрищ как я, недостойный вашей благородной компании. Хотя и пистолет и ПП и каска и броник и даже механы по 70 шаров (мог бы заряжать и 60) у меня есть и я даже еду с механами, каской, броником на открытие, и даже буду там с ними играть. Но я вас не достоин так как не поддерживаю Л5 и не читаю 100500 ваших сообщений в Скайпе.
    Последний раз редактировалось Alladin; 15.04.2013 в 19:48.
    Военное искусство не требует сложных манёвров - всегда предпочтительнее самые простые. Надо главным образом обладать здравым смыслом.

Команда
    Записей в дневнике
    4

Цитата Сообщение от Alladin Посмотреть сообщение
    Ну не будет такой дрищ как я недостоин вашей благородной компании.
    Ну і хто в результаті ріже Львівських страйкбол і провокує конфлікти? Хіба хтось когось банив цими правилами?
    Я вот в супермаркеті якщо мені подобається якесь пиво, то його купляю, якщо не подобається, то не купляю, бо є ще купа інших варіантів для вибору. Так само і тут, якщо комусь подобається, то можуть приїжджати, не подобаються, то мають ще купу місць де можна і без того пограти

Цитата Сообщение от rast gasser Посмотреть сообщение
    Назви зброї в страйку суто умовне для легкої автоматичної зброї поділяються тільки по швидкості й кількістю шарів
    В тім то і справа що наприклад в тих же Харківських правилах G9, тюн зброї залежить від калібру і тому назва має велике значення. Була ідея і таку фішку також з часом перейняти, але це вже інша історія і в далекоглядній перспективі.
    Последний раз редактировалось Орест; 15.04.2013 в 19:56.

Команда

Цитата Сообщение от Орест Посмотреть сообщение
    Ну і хто в результаті ріже Львівських страйкбол
    Цитата Сообщение от Орест Посмотреть сообщение
    не подобаються, то мають ще купу місць де можна і без того пограти
    Вопрос и ответ в одном посте.
    Орест не обижайся, но наша команда всегда на своих играх делает минимум ограничений и рады видеть всех желающих. Л5 отсеет многих кто ехать не хочет и ещё больше кто приехать просто не может. У нас и так не такой многочисленный коллектив, что-бы из количества делать качество как может себе это позволить федерация.
    Последний раз редактировалось Alladin; 15.04.2013 в 20:01.
    Военное искусство не требует сложных манёвров - всегда предпочтительнее самые простые. Надо главным образом обладать здравым смыслом.

Оператор Аватар для rast gasser
    Команда
    Hazardous Team

Вопрос и ответ в одном посте.
    Орест не обижайся, но наша команда всегда на своих играх делает минимум ограничений и рады видеть всех желающих. Л5 отсеет многих кто ехать не может и ещё больше кто приехать просто не может. У нас и так не такой многочисленный коллектив, что-бы из количества делать качество как может себе это позволить федерация.
    підтримую -багато початківців які тількі купили привід або взяли на прокат з одним бункером просто подивлятся на обмежання й на другій раз незахочуть, тим більше шо на любому хоббі приладдям обростають з часом по мірі потреби.Чи ви хочите зробити гру тільки- особ бриближонных к его императорскому величеству.Я тут теж недавно- неповний рік і в якісь мірі бачу ново введення може якби вони були й раніше я б 10 раз подумав чи приходити на гру .А неподобаеться неприходьте- це не розмова мае бути якийсь компроміс
    Как собака на цепи тяжёлой,
    Тявкает за лесом пулемёт,
    И жужжат шрапнели, словно пчёлы,
    Собирая ярко-красный мёд
    .

Erin go bragh Аватар для Borat
    Команда
    Task Force 145 (Irish Legion)

не подобаються правила - не їдь(с)
    страйкбол річ добровільна, ніхто нікого ні до чого не змушує
    Последний раз редактировалось Borat; 15.04.2013 в 20:29.
    What is the difference between a battery and a whisky ?
    A battery has a negative side.

I feel like a star

Команда
    Записей в дневнике
    4

Ну вот для прикладу минулі вихідні: грали в чотирьох місцях і всюду був народ і всюду було прікольно. І це так народ собі поділився на чотири групки і без якихось нюансів з правилами і тд. Тому не бачу проблеми якщо в одному з цих місць будуть якісь доповнення. Більше того мені здається що ті які не поїдуть саме туди де грають по Л5 також не будуть в одному місці, а в 2-3 і всюду там буде достатньо народу. Як наслідок ті хто хотів грати по Л5 будуть собі грати по Л5, ті кому того не тре, будуть грати як колись. Одні в будь-який момент можуть приїхати на ігри до інших якщо виникне бажання. Всі щасливі. В тому і є + страйкболу, що ти собі можеш вибрати будь-який напрямок який подобається саме тобі і там і грати.
    Последний раз редактировалось Орест; 15.04.2013 в 20:11.

Armchair Commando Аватар для Мекк Сендман
    Команда
    Task Force 145
    Записей в дневнике
    7

Невже не ясно Мак відповів? Ніхто різати нікого не збирається, ці правила для окремих ігор.

---------- Сообщение добавлено в 18:11 ---------- Предыдущее сообщение создано в 18:09 ----------

І тут буде автоматично спрацьовувати фільтр: механи, сібз(по бажанню) + секондарі для клоуз комбату.
    My family tradition is heavy ammunition

Команда

А вот мне интересно, в каком случаи я буду больше соответствовать духу страйкбола.
    Есть два варианта.
    1. Я оденусь по направлению моделирования.
    2. Заменю свой АК на MP5SD6, надену каску и сверху нацеплю полно весовой броник в ДПМ? Что-бы попасть на игру по правилам Л5.
    Орест, прошу, ответь на вопрос, а не рассуждай на тему что я ещё бы смог докупить, так как нет возможности на данный момент у меня докупать вещи для этих дополнений.

Команда
    Записей в дневнике
    4

А вот мне интересно, в каком случаи я буду больше соответствовать духу страйкбола.
    Я не ототожнюю страйкбол з моделюванням.
    А якщо суто по питанню, то я просто не розумію в чому проблема взяти бронік не в ДПМ, а той що вам по моделюванню положений і таку же каску. Чи приїхати на ігри по Л5 без броніка і каски і з своїм АК. Так як реально обов'язково тільки механи.

підтримую -багато початківців які тількі купили привід або взяли на прокат з одним бункером просто подивлятся на обмежання й на другій раз незахочуть, тим більше шо на любому хоббі приладдям обростають з часом по мірі потреби.Чи ви хочите зробити гру тільки- особ бриближонных к его императорскому величеству.Я тут теж недавно- неповний рік і в якісь мірі бачу ново введення може якби вони були й раніше я б 10 раз подумав чи приходити на гру .А неподобаеться неприходьте- це не розмова мае бути якийсь компроміс
    А ви думаєте я як прийшов в страйкбол, то зразу був зі всім з першої ж гри? Я так само довгий час бігав в форма+привод і все. НУ так в чому проблема? Буде купа місць де такі люди собі будуть нормально бігати без тих всяких Л5. Я ж як починав грати то також були і Яворів і АРВ, я про них просто почитав і задумався як про далеку перспективу. Тут ніхто не розділяє людей на Л5 і не Л5, впевнений що будуть команди які можуть один тиждень поїхати туди де Л5, в інший тиждень на тренування без того і тд.
    Последний раз редактировалось Орест; 15.04.2013 в 20:23.

dima229
    Guest

Друзья не делитесь на кланы!!!
    Чем больше людей на одной тренировке тем гораздо интереснее.
    И пускай у меня будет шесть механ, а у кого то один бункер...
    И пускай меня засыпают шарами без остановки - мне по приколу...
    (игра со сценарием - отлично! приеду как гость и буду придерживаться любых дополнений к правилам, которые ввели организаторы)
    P.S. Как не крути механы добавляют экстрима.

Команда
    Task Force 145
    Записей в дневнике
    7

Цитата Сообщение от dima229 Посмотреть сообщение
    И пускай у меня будет шесть механ, а у кого то один бункер...
    И пускай меня засыпают шарами без остановки - мне по приколу...

брррр
    То Ви, пане, вангуєте, чи Ви мазохуєте (похідне від Мазох, якшо шо%) )?
    Последний раз редактировалось Мекк Сендман; 15.04.2013 в 21:47.

Erin go bragh Аватар для Borat
    Команда
    Task Force 145 (Irish Legion)

ак74/ - 5.45
    апс/пм - 9мм
    в чому нонсенс і де приклад ?)
    What is the difference between a battery and a whisky ?
    A battery has a negative side.

I feel like a star

Команда
    Записей в дневнике
    4

Я спробую висловити свою думку по Л5 в одному місці і максимально розкрито. Якщо і після цього не буде розуміння для чого це все робиться і впевненість що це дуже погано, то напевно я таки дуже хреновий оратор

Для початку причина:
    Як вже дуже влучно написав Мак, є команди яким скучноваті вже стандартні пострілушки і вони хочуть їх урізноманітнити. Мій приклад - я вот згадую який адреналін в мене був на перших іграх, зараз на пострілушках немає вже і 10% того, бо все стандартно і по одному і тому ж сценарію. Думаю, що є люди які і довше грають і їм це далі це цікаво і адреналіново - я їм щиро заздрю. А вот мені наприклад можливість винести з-під обстрілу пораненого товариша на спині добавляє вот того ж адреналіну і нестандартності.

Далі тезис про те що зробили якийсь свій елітний клуб:
    Пістолети для QCB на реальни Львівських полігонах це фактично адмінка на Рясне, і висотки на тракті. Все. Після обвалу на тец 2го поверху там взагалі не залишилося QCB. Це напевно менше 2% загальної площі всіх Львівських полігонів. І більше того не обов'язково туди лізти, можна просто супресати ззовні поки лізе хтось інший. На всій решта території в більше ніж 98% площі можна бігати ж чим хочеш. СІБЗ не обов'язковий. Реально обов'язкові тільки механи. Ну я не знаю чи це вже дійсно настільки дефіцитна і дорога штука, що автоматично власника переводить в категорію елітний страйкболіст.

Тезис про те що ці правила обмежують когось по напрямку моделювання:
    Як ми розібралися в попередньому пункті, то обов'язкові є тільки механи. Я не знаю жодного підрозділу в світі кожен солдат якого використовує не більше ніж один магазин і який треба моделювати саме так і не і інакше. Ну можливо я просто про таких не чув ніколи. Якщо ж подивитися навіть на необов'язкові речі, то в абсолютної більшості країн починаючи десь з 50-х заявляється СІБЗ. Другу світову чи там Наполеонівські війни в нас вроді ніхто не моделює. Я вот також не знаю реальних підрозділів які принципово ні разу не використовували СІБЗ.

Оператор Аватар для rast gasser
    Команда
    Hazardous Team

а на рахунок моделювання- вітчизняні інженерні війська взагалі без магазинів і підсумків тільки треба гумову лопату найти й можна моделювати
    Как собака на цепи тяжёлой,
    Тявкает за лесом пулемёт,
    И жужжат шрапнели, словно пчёлы,
    Собирая ярко-красный мёд
    .

Команда
    Task Force 145
    Записей в дневнике
    7

а на рахунок моделювання- вітчизняні інженерні війська взагалі без магазинів і підсумків тільки треба гумову лопату найти й можна моделювати
    і не добудовану дачу

Мекс нелегал
    Команда
    Task Force 145

Думаю по статуту вних є і магазини і підсумки і як вони мають виглядадти і тд.
    Але звичайно можна і по вашому їх моделювати але чи буде це цікаво
    в першу чергу собі самому?

Команда
    Task Force 145
    Записей в дневнике
    7

Орест, деколи ефективність важливіша (позакадровий звук хлопків в ладоші)

+ Ответить в теме
Страница 8 из 65 ПерваяПервая ... 3456789101112131858 ... ПоследняяПоследняя
розробка та технічна підтримка сайтів, інтернет-реклама