Я підтримую тімура, новий правила для страйка не зовсім полехшають життя:
1- Каска+брон це індивидуальна ришення особи/команди, поранення можна додати але тоді всім, неважно броні або ні + офф. медика в команду або людину яка буде відповідати за перевязеня (хоча практика показує шо не хто не підійде).
2- Пістолет/ПП, бажано але не обовязково, я думую 130 м/с в будинках/коррідорах нормально (всі грали/грають і не були не які травми складний, тим більше 130 м/с або 120 м/с не вилика різниця, одиночнеми). ну не всі бюджети можуть, треба трохі подумати про тих людеї які хочуть/починають грати, і давайти кожний з нас згадає як почав грати страйк, я думую 90% почали скажемо бідненко. овер тюн можна з ним боротеся дуже лехко, на кожного тренування, я думую шо 1 хрон можна зорганізувати, то діло 15хв шоб всіх прохронити!
3- Механи/бункири, я думую шо тут можна перекинути це на організуваних ігор, тренування і є тренування.
4- Попали в дівайс, нема петань перезарядка. то нормально і не проблематично всім.

і на кінец, я бу хотів сказати давайти більше грати на іграх чим спорити на форуми!