Показано с 1 по 20 из 1381

Тема: Кнайпа (для флуду)

Древовидный режим

2nd LT with a compass Аватар для Орест
    Команда
    Task Force 145 (US Army Rangers)
    Записей в дневнике
    4

Re: Кнайпа (для флуду)

Цитата Сообщение от G@nss Посмотреть сообщение
    P.S Полновесные плиты,имхо очередной коммерческий проект.
    Комерційний?
    Це типу нам виробники піску за це платять? Бо я особисто свої плити з порожніх в повновісні перетворив за допомогою піску з найближчого дитячого садочку

Цитата Сообщение от Timur Посмотреть сообщение
    интересно узнать вес броника, способного остановить винтовочную-пулеметную пулю (а не пистолетную или промежуточную).
    Плити ESAPI зупиняють все з стрілкового включно з бронебійними СВДшними 7.62х54 впритул. Вага одної плити 2.5 кг. Відповідно мінімальна вага такого броніка - 5 кг плити + десь 2-3 кг чехол сам = 7-8 кг.

А по всім іншим питанням про перевірки: ну там ми ж вроді в стайкбол граємо де все на чесність, а не в пейнтбол де все перевіряти треба. З таким самим успіхом можна замість того щоб в механу більше запихати ніж положенно, просто не признатись коли в тебе попали. Я вот собі наприклад слабо уявляю, що по приїзду на тренування коли ми снаряжаємся, ми собі нормально спілкуємся і в цей момент Борят/Енді/Сеннік/Дес чи хтось інший собі втіхаря забивають в механу по максимуму з думкою "Вот зараз я їх всіх розведу і буду поливати".
    Последний раз редактировалось Орест; 20.04.2013 в 13:31.
    God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.

розробка та технічна підтримка сайтів, інтернет-реклама