Да..... вот так баталії розгортаються.... Особисто я-не проти Л5 хоч і сам не маю ні каски, ні броні. Мені просто ще не 80 років і мені не тяжко лишній раз сходити в "мертвяк", думаю ті хто давно грають в страйк також до цього звикли? З"явилися люди які вирішили трішки змінити "шатання" по тереторії надавши можливість за рахунок броні ходити з "білими повязками" меньше.. Але є також і ті яким або в падло купити механи , або броню-вот вони і починають нити, типу то не по ФСУ чи щось таке. Пішли на поступки, ти РЕКОН? не маєш по штату пістолета??-будьласка, одиночка до 120 і в бій!! Так ні, знову не слава богу.. На рахунок ФСУ в мене особиста думка склалась після "одного випадку" . Люди які вводять в життя нові правила-їх нікому не нав"язують. Не подобається?? не їдь!!. На рахунок локацій. Кому їх мало?? Пам"ятаю пробували в Давидові, в піонерському таборі,-по відстані такаж дорога,-чому б не грати там?? Ні, потрібно насрати там де нас ще не було чи там де грають не так як ми? Може вистачить лісти з своїми вудками в чужий став? тільки через те , що ми типу довше граємо і нам краще знати як воно має бути??!! Нарахунок-"виглядало зі сторони". Не подобається як виглядає? не лікуй!, а грай там де подобається. А зі сторони виглядає так. -Люди щось міняють, комусь це подобається, до них ЇДУТЬ ті кому це підходить. Це особисто моє бачення цієї ситуації.