А вас планує більше народу з команди? Скільки саме?
А вас планує більше народу з команди? Скільки саме?
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.
Последние 4 недели нас собиралось 10-11 человек. На данный момент кто поедет на эту игру сказать не могу, но буду спрашивать.
Военное искусство не требует сложных манёвров - всегда предпочтительнее самые простые. Надо главным образом обладать здравым смыслом.
Просто як показує практика - на нічні приїжджає менше народу з команд. Ближче до гри коли в вас буде +- остаточна кількість людей, можна буде щось подумати.
God created Rangers... so the SEALs could have heroes too.
Реєструватись можна?
А то
Isolate. Simplify. Complete.
Ну тогида:
Команда - Солдат Удачі
Командир - Павло
Кількість - 5-8 чоловік (уточняєм)
Наявність ЖПС - є.
Команда - PMC (Стрий)
Командир - Славік (STRELOK)
номер тел. 0638404497.
Кількість - 4 чоловік +1
Наявність GPS нема!
1.S.A.W.
2.Корень
3.3-4 человека
4.пока нет но ищем
Wherever death may surprise us let it be welcome
карта лісу з координатною сіткою. розмір квадрату приблизно 400х365м. орги будуть мати ч/б карти. командам рекомендується видрукувати кольоровий варіант
Последний раз редактировалось Borat; 12.07.2013 в 11:36.
What is the difference between a battery and a whisky ?
A battery has a negative side.
I feel like a star
1. Team Trident
2. Andy
3. 3-4
4. один
The call to serve, it has no sound, yet I have heard it in the whispered retelling of honorable sacrifices made by those who have served before me.
The call to serve has no form, yet I have clearly seen it in the eyes of the men and women infinitely more courageous and more driven than most.
The call to serve has no weight, yet I have held it in my hands...
AMERICA*s NAVY: a global force for good
Здається я перший обсох і відігрівся
Гра, незважаючи на малу кількість учасників, пройшла на "ура". Оргам респект - ми находидись, "назалипались", наловили глюків, покормили комарів і отримали купу задоволення.
На продовження приїдем.
Гра сподобалась. Відбулась в кращих атмосферних традиціях — дощ, мряка, туман, болото, наскільки треба бути ненормальним, щоб це перло?))) Постановка гри і сценарій мені теж сподобався, хороший двигун, навіть не уявляю як нам вдавалось незнаючи про засідки обходити їх цілими і непошкодженими.
Дякую організаторам і учасникам, враження позитивні!