За винятково другий поверх якщо говорилося, то я прослухав, відправляв людей шукати по всіх чотирьох поверхах.Я ж Ксеному сказав, що документи тільки на другому в кімнаті з вікном, взагалі після того як його почали руйнувати то там вже не так багато місць де сховати за цим описом.
Це гарна ідея, особливо якщо спускатись по мотузкам. Наприклад в кого є карабін та страховка у тих мертв"як на даху ))))))))))).
Ідея була як раз, що треба виходити в 00, 15, 30 та 45 хвилин, ГСД так і виходили. За винятком перших пітори години, коли ми не оживали а у вас був інстант. Заборон групуватись по виходу з мертв"яка не було. Але я вкурсі, треба було більше часу на пояснення присвятити перед початком гри. Дякую за участь та поради.
На оживленню що 15 хвилин наголошено не було. Терористи оживали по 15 хвилин перебуванню в мертв'яку.
---------------------------------
This message may contain privileged and confidential information. If you are not the intended recipient, be aware that any use, disclosure, copying or distribution of information present in this message any attachments is prohibited. If you have received this message in error, please notify us immediately by returning it to the sender and delete this copy from your system. Thank you.