Гра получилася зачотна, без тупняків і простоїв - один монолітний кусень екшену.
Також гра доводить що використовувати всю територію рясного можна без зашкалюючої кількості людей просто спрямувавши групи людей в потрібному напрямку за допомогою поочередності контрольних точок, стикаючи їх і змушуючи вступати в контакт і протистояння.
Наявність радіозв'язку майже у всіх присутніх (за виключенням одного чи двох новачків) - дозволила всім групам взаємодіяти осмислено і ціленаправлено, роздруковані кольорові карти місцевості з нанесеною сіткою координат у кожного гравця забезпечили можливість розділяти групи на дві частини, моментально обєднувати їх маневруючи біля потрібних квадратів, обєднуватися з гравцями що вийшли з мертв'яка, тощо.

Напевне перший раз я бачу гру де можна було чітко ідентифікувати людину по принадлежності до конкретної групи (яких було 4) суто по камуфляжі:
Група ACU, група Дубок, група дезерт 3 колор, група новачків.

Порадував момент (привіт Пакет) коли я був змушений залишити M249 в кущах щоб перебігтися через половину локації, зустріти групу що пограбувала одну з точок і зафіксувати здобич в контейнері.
По поверненню я побачив тебе і метрів 50 як мінімум біг за тобою з береттою, по прямій ти так ніразу і не повернувся наздогнати не зміг нажаль в потрібний момент тебе попередили свої