Цитата Сообщение от Timur Посмотреть сообщение
Стрельба "по сомалийски" более антуражна, особенно для реконструкторов сомалийцев.
Как мне кажется, наоборот, реконструкторы американцев должны быть только рады, что их противник "реконструирует" сомалийцев или пиратов или еще кого.
А чи мають бути раді моделісти американців якщо їх противник ті хто тож моделює американців стріляють по сомалійськи?

Цитата Сообщение от Valkyr Посмотреть сообщение
покажите мне пожалуста видео или фото !!! реальной !!! работы зелёных беретов ))))
ну это полемика, вы просто не понимаете какую мысль я хочу довести(без обид), я просто против понятия антуражно это или не антуражно , в реальниях все средства хороши и я почти с уверенностю могу сказать что зелёные береты и все остальные стреляют в слепую -когда их жопу прижмут )
Насправді їх відео з БД є напевно навіть напевно більше ніж відео рейнджерів.
Я ж хочу донести свою думку: не раз бачив як люди вот так на витягнутих руках поливали з штурмових і в мене це викликає тільки посмішку (хоча деколи бачив настіко безглузді краказябри що викликало сміх). Бо я розумію що якщо би ця людина в цей момент тримала в руках справжню штурмову гвинтівку то в кращому випадку би подірявила стелю, а в гіршому ще би і своїх постріляла. Особливий дисонанс виникає коли так стріляють люди які моделюють серйозні армії а не сомалійських піратів. Якщо подивитися в мануали тих армії то такі ситуації там розписані, причому є не один варіант дій.