+ Ответить в теме
Показано с 1 по 20 из 1381

Тема: Кнайпа (для флуду)

Комбинированный просмотр

Оператор Аватар для rast gasser
    Команда
    Hazardous Team

Re: Ігри\Тренування в Рясне

Цитата Сообщение от Borat Посмотреть сообщение
    1. тут набір пікселів на екрані, а не розмова.
    2. правила таки вам теж треба перечитати, щоб не писати маячні про речі, в яких ви не компетентні.
    3. РОЗДІЛОВІ ЗНАКИ !!!1
    Це вже рахуеться за норму приходити в рясне на гру а потім обсирати всіх на сайті що там не вміють грати .Може Я з не дуже благополучної родини може не дуже добре навчався -Але дам в морду любому хто скаже що мої Батьки дали мені погану освіту.
    Как собака на цепи тяжёлой,
    Тявкает за лесом пулемёт,
    И жужжат шрапнели, словно пчёлы,
    Собирая ярко-красный мёд
    .

Erin go bragh Аватар для Borat
    Команда
    Task Force 145 (Irish Legion)

Цитата Сообщение от rast gasser Посмотреть сообщение
    Це вже рахуеться за норму приходити в рясне на гру а потім обсирати всіх на сайті що там не вміють грати .Може Я з не дуже благополучної родини може не дуже добре навчався -Але дам в морду любому хто скаже що мої Батьки дали мені погану освіту.
    1. дана батьками освіта не має жодного відношення до інтелектуальних здібностей індивіда.
    2. розумна людина(не освічена) нормально реагує на конструктивну критику і завжди намагається працювати над собою для власного особистісного росту.
    3. індивід, який постійно пише з помилками, хоча на це не раз вказувалося, або не поважає читачів або все ж таки має проблеми з інтелектуальним розвитком. у випадку першої опції - є сумніви, що такий індивід поважає інших і під час гри, а відповідно не факт, що дотримується правил. у випадку другої опції - коментарі зайві
    Последний раз редактировалось Borat; 23.10.2013 в 16:12.
    What is the difference between a battery and a whisky ?
    A battery has a negative side.

I feel like a star

Цитата Сообщение от Borat Посмотреть сообщение
    1. дана батьками освіта не має жодного відношення до інтелектуальних здібностей індивіда.
    2. розумна людина(не освічена) нормально реагує на конструктивну критику і завжди намагається працювати над собою для власного особистісного росту.
    3. індивід, який постійно пише з помилками, хоча на це не раз вказувалося, або не поважає читачів або все ж таки має проблеми з інтелектуальним розвитком. у випадку першої опції - є сумніви, що такий індивід поважає інших і під час гри, а відповідно не факт, що дотримується правил. у випадку другої опції - коментарі зайві
    1. дана батьками освіта не має жодного стосунку до інтелектуальних здібностей індивіда.
    2. розумна людина(не освічена) нормально реагує на конструктивну критику і завжди намагається працювати над собою для особистісного росту.
    3. індивід, який постійно пише з помилками, хоча на це не раз вказувалося - або не поважає читачів, або все ж таки має проблеми з інтелектуальним розвитком. у першому випадку є сумніви, що такий індивід поважає інших і під час гри, а відповідно не факт, що дотримується правил. щодо другого випадку - коментарі зайві

Можеш не дякувати.
    ---------------------------------
    This message may contain privileged and confidential information. If you are not the intended recipient, be aware that any use, disclosure, copying or distribution of information present in this message any attachments is prohibited. If you have received this message in error, please notify us immediately by returning it to the sender and delete this copy from your system. Thank you.

+ Ответить в теме
розробка та технічна підтримка сайтів, інтернет-реклама