Показано с 1 по 20 из 24

Тема: Дополнения к правилам (потенциально Л5)

Древовидный режим

Оператор
    Команда
    внеком

Re: Дополнения к правилам (потенциально Л5)

Цитата Сообщение от Scorp Посмотреть сообщение
    а до чого тут сихів? чи сихів в нас "заповідник" внєкомів? якщо ви мали на увазі новачків, то, думаю, даний пункт тільки допоможе їм швидше знайти команду. Бо якщо команда поручилась за гравця, то вся відповідальнійсть буде на цій команді за будь-які дії бійця(мається на увазі помилки і порушення), ну і хто як не бувалі люди в страйку зможуть пояснити новачку "що і з чим тут їдять". Якщо ж мова йде про людей які в страйку давно, але без команди, то знайдеться достатня кількість команд які зможуть поручитись за внєкома(звичайно якщо він адекватна людина)
    Сихів тут до того, що там немає обмежень по поруці і т.д., як для новачків так і старих позакомандників тому він і дає можливість познайомитись з людьми і командами які можуть грати на Рясне, а відповідно зможуть і поручитись за бійця якого вже знають. Я думаю, що жодна з команд не поручиться за людину яку взагалі ніхто не знає. От тому і написав таку відповідь. Здається мій текст був достатньо чітким, читабельним і зрозумілим.

Додатково: цікаво, яка команда (яка не їде на гру) поручиться за одну окрему позакомандну людину (яка їде на гру). Окрім того, все залежить від того, яка відповідальність очікує поручителя за дії особи за яку поручились.
    Последний раз редактировалось L_u_p_u_s; 01.11.2013 в 14:44.