Сегодня 25 лет со дня вывода советских войск из Афганистана.
![]()
Сегодня 25 лет со дня вывода советских войск из Афганистана.
![]()
Fair Play
Рене, приятно удивлён, не ожидал...
Всем причастным и сочувствующим мира и благополучия!
Раз пошла такая пьянка, то
Ребятки, поздравляю вас Праздничком!!!
Ваша CAT!!!
Последний раз редактировалось Радистка CAT; 23.02.2014 в 10:58.
Спасибо Кэт)
Fair Play
Спасибо)
Мда, стрёмные были времена... http://marinni.livejournal.com/974113.html
Fair Play
ща набегут, Ренни. ты поаккуратней![]()
Если гонится за вами слишком много человек, расспросите их подробно… чем они огорчены? Постарайтесь всех утешить, дайте каждому совет. Но снижать при этом скорость совершенно ни к чему!!
ага. тут этих историков - пол форума![]()
Если гонится за вами слишком много человек, расспросите их подробно… чем они огорчены? Постарайтесь всех утешить, дайте каждому совет. Но снижать при этом скорость совершенно ни к чему!!
Парни, что вы, это сейчас даже не прилично упоминать...
Как вспоминать юные годы сэров Фрэнсиса Дрэйка и Генри Моргана.
Фи, о чем вы, это приличные люди, герои нации...
Поживём - увидим! Доживём - узнаем.Выживем - учтём...
Уже понабежал.
Вы считаете тут это уместно?
Андрей, Валера - вы когда успокоитесь уже, а?
Тут немає нічого, що якимось чином викликало вогнище із дупи у людей з мозком не в останній, бо треба розуміти передумови та наслідки таких дій.
Але приведений контент не є умісним на цьому ресурсі з моєї точки зору. Якщо бажаєте говорити на такі теми - йдіть краще на спеціальні ресурси.
Доречі у харківський флуділці більш умісні гарні цицьки бо вони:
1. аполітичні
2. не можуть буди сфабриковані істориками (а як всім відомо - історію пишуть переможці)
3. викликають дуповогнище лише у жінок, в яких комплекс цицьок, але ж серед нас таким немає же?
4. на них приємно дивитися у будь-якій сутиації в країні
![]()
Моделирую PMC [Pokemon Multipurpose Contractor]
Все формы неприязни ко мне просьба выражать в суицидальной форме :3 © Groxy, bashorg
Якщо уважно перечитати те, що було мною написано, можно зрозуміти, що саме умісність цієї інформації я поставив під сумнів. Саме тому, що я розумію передумови та не бажаю наслідків. Ога?
p.s. дівчата гарні.
Все формы неприязни ко мне просьба выражать в суицидальной форме :3 © Groxy, bashorg
Та готуюся до відкриття у Львові, мабудь наступного року туди поїду, а щоб не впасти обличчям у багнюку )
Це не форум задротів воєнної тематіки другої світової, більшість займається сучасними військами, тому вивчають саме їх.
Друга світова - це на райбейті переважно.
Жжёшь
Fair Play
на райберте есть флудилко? )))
upd.
воу-воу-воу. у нас тут ввели внешние управление от evil_sysadmin
evil_sysadmin - а что было политического в посте Рени?
кстати, раз флудилка.
поорём - http://www.siapress.ru/news/politics/30115
Последний раз редактировалось valerian; 27.02.2014 в 14:23.