За порушення не забанять, бронік не пластмасовий і під курточкою...дебілом треба бути, щоб його відкрито носити. Всьо решта вами назване до мене не відноситься. От тільки ваші правила не зовсім дороблені, а так сказати роблені одним місцем....давайте розберемося. Думаю треба таки вносити корективи і виносити потім правил в загальні для страйкболу, а не робити всьо тим самим місцем. І так, бронижелет скритого носіння думаю, що варто дозволити. Я особисто в ньому на ігри не їзджу, так як там він не потрібний. Дальше є ряд страйкбольних гаджетів, які можуть мати подвійне використання, як наприклад кобура...по вашій суті правил я не маю права носити травматичну зброю не тільки в тій кобурі, яку використовую на страйкболі, а і взагалі в кобурі, бо це можна розцінювати як грубе порушення правил, правильно? те саме буде відноситися і до фонарика, який я використовую в страйкболі, до аптечки і ряду інших засобів....тому пропоную, або внести корективи до ваших рекомендацій/правил, або перестати страдати ерундою і не давати мені повода займатися тролінгом на форумі...)) Я би правда, ще запропонував зробити курси надання першої медичної допомоги і дозволити страйкболістам носити компактні аптечки завжди з собою, так як це може врятувати комусь життя не тільки на ігрі. Будьте корисними для сусільства...