вот у америкосов на все время хватает
вот у америкосов на все время хватает
Решил "зачОтна забоянить"?![]()
Army, Navy, Air Force - all behind the Marine Corps!
Semper Fidelis Ucraina!
Тяжело им сейчас с названием команды![]()
Моделирую PMC [Pokemon Multipurpose Contractor]
Все формы неприязни ко мне просьба выражать в суицидальной форме :3 © Groxy, bashorg
А то ти не здогадався, що я мав на увазі особливо радикально політично активних членів нашого страйбольного кола. Які порушують головне правило, щодо аполітичності нашого хоббі.
Все формы неприязни ко мне просьба выражать в суицидальной форме :3 © Groxy, bashorg
да ты не парься, выкладывай.)))))
Если гонится за вами слишком много человек, расспросите их подробно… чем они огорчены? Постарайтесь всех утешить, дайте каждому совет. Но снижать при этом скорость совершенно ни к чему!!
Як казав хтось на форумі, що страйкбол - це гра друзів, але немає гарантії, що серед друзів друзів друзів немає м*даків.
Тому я вважаю, що це того не варто, бо причепити до цього страйкбол дуже важко - кульками ж не стріляли по людях
Хлопці, мабудь не будемо підіймати цю тему? Бо у нас дуже "весело" зараз.
тю... заинриговал и все тут...
хны
Тик-танк
Всего 2 калории
METALL - пока устное предупреждение за оскорбления.
Назар - вбрасывать в другом месте.
Валера - подстрекательство также будет караться, как и вбросы.
С ув. модератор.
Немного грустного позитива
Последний раз редактировалось Axis; 18.04.2014 в 16:14.
Один - не так уж и мало. Но всё же недостаточно.
Кто к нам с чем и зачем,тот от нас того и тем.
Згоден, це не тест навіть, бо присипати трошки дрібним грунтом - це фігня, крім того він ще трусить автоматом, поки йде.
Якщо проводити якісь тести - то у рівних умовах з АК, Г36, Сіг55*, Л85.
А потім робити перевірку.
Зброя це інструмент, найчастіше унікальна за конструкцією або рішеннями, тому набридлі холівари на тему АК-М4-що-краще.
не на том тестируют... не на том![]()
Если гонится за вами слишком много человек, расспросите их подробно… чем они огорчены? Постарайтесь всех утешить, дайте каждому совет. Но снижать при этом скорость совершенно ни к чему!!
Напоминаю об условиях общения в Флудилке - никакой политики, а то уже по краю прям ходите.
Модератор.