Дякую усім шановним людям, хто не пошкодував часу, та приїхав!!!!
Таку компанію сьогодні важко зібрати, а було 50 з лишнім людей.
Насправді сценарій був сирий і кволий як і кощей( організатор.)
Щось приходилось корегувати під час гри.

Дуже переймався, щоб сценарій не закінчився передчасно, але завдяки команді зелених, (Подяка гуру партизанських баталій "VICу", за організацію послідовної(як на мене) роботи.) все пройшло по часу, як і планувалось!

Останні пів години гри я так і не зрозумів куда зникли зелені. Жовті ходили на стільки вільно біля поляни, що вже готові були там чєбуреки продавати.

Сині молодці, віджали віджатий перевіджатий ящик де мало бути "ЗОЛОТО КОЩЕЯ"(сникер). Я так і не поняв після третіх рук хто його з'їв????? Усі холодні, "Я не я і попа не моя" Ні якого снікерса не було!!!!!

Ну ладно!!

Червоні!!!!! Приблизно одинаково як і зелені були до першої точки. Напевно тому і "наморщили" один одного і пропустили жовтих взяти першу лопату.
А потім пішло, як пішло: відрили ключі, забули передати іншому, прийшли потім коли вже ящика нема, знайшли підвішаний, зняли, несли............провтикали. Вся гра на грані фола!

Жовті!!! Дякую за монументальний дибілізм в роботі з компасом. Особливо на першій точці.
Потім ситуація вирівнялась.
Технічно "олені", але по тактиці бою "бульдозери". я бачив як ви йшли кулаком!

Сині!!!!
Довго гуляєм, дого думаєм, довго заправляєм, але як і всі українці потім швидко їдемо, нариваємось на зелених і швидео вмираємо!
Потім думаєм мало, кидаємо все одним кулаком на зелених, відкривши фланг і знову пів команди йде на мертвяк! Але "золото " ваше!
Думаєм більше і граємо далі!"!!!