Стал владельцем, у кого есть опыт эксплуатации? опыт в тюнинге?
Стал владельцем, у кого есть опыт эксплуатации? опыт в тюнинге?
Є думка придбати даний агрегат. Хтось щось може сказати по експлуатаціі? Дитячі хвороби? Які зараз орієнтовно ціни за нова і б/у?
За Україну, за її долю,
За честь і волю, за народ.
Не так давно друг купив такий привід. Я М серію не люблю але даний агрегат мені дуже сподобався через якість виконання.
Поки що можу сказати тільки про проводку, вона хоч і не така погана як в DBoys наприклад, але вона дуже тонка тому дуже гріється (9,9В). Треба міняти як мінімум на 16AWG.
І зламався selector plate. Причину не знаю, або сам по собі або можливо привід розбирався коли він не стояв на запобіжнику (в одному з оглядів казали про це). Тепер думаємо де можна купити selector plate.
Делал тюн такого привода, приятная штука, но использует короткие и жесткие пружины - гребенка поршня короче на 2 зуба и это нужно компенсировать усиленной пружиной. Погиб базовый пластиковый поршень, заменен на схс-ный с мет.гребенкой, через некоторое время порвало цилиндр по линии передней резьбы. Может брак литья или обработки, не знаю...
Селекторплейт легко повредить, если закрыть задний пин не в положении safe. Кстати, положение safe, емнип, сбрасывает антиреверс и раслабляет пружину, хорошая фишка..
вчора ввечері коли віддавав свій привід на шимінг, поспілкувався з майстром у Львові по даному приводу.
Дуже багато негативу. Принаймі, з його слів, комплектуючі дуже низького рівня і брати привід не радив...
За Україну, за її долю,
Привод скорее на любителя... с классическим аегом гембеля меньше . Но не сказал бы, что потроха там низкого качества, скорее - повыше обычного базового.
ціни на даний момент вище середнього...
http://www.taiwangun.com/en/electric...oft-guns?pr=27
Последний раз редактировалось Славик; 02.02.2015 в 10:44.
За Україну, за її долю,
В прошлом году купил Раптора - шикарная штука!!! Под него сразу взял тонкий стволик и серый цилиндр. Месяц назад взял еще М16А3, перекинул усиленный цилиндр в нее. Никаких проблем с Раптором за год эксплуатации не было. Аккумы использую 9,9.
З.Ы. KarpatyS где ты эти цены нашел???? М16А3 взял в январе в БлекИгле за 350 баков...
Придбав собі раптора. Звісно, з часом зламав селектора, клеїв але безуспішно. Пройшовшись інтернетом, окремо в продажі не знайшов. Придбав на eBay набір для тюнінгу, селектор виявився залізним, що приємно порадувало. Поршня і моторну шестерню не міняв, поки не бачу потреби.
По самому гірбоксу, можу сказати, що зібраний гарно, трошки шимінгу і нюансів поки не було.