Всім привіт. Я довго виношував ідею моделювання/реконструкції 75 Полку Рейнджерів, і все ж таки наважився. За ціль поставив собі зібрати кіт із оригінального спорядження (крім страйкбольного приводу). Нижче ділюся тим, що зміг зібрати. Сподіваюсь стане у пригоді тим хто тільки починає збиратись, а мені стануть у пригоді зауваження більш досвідчених хлопців.
1. Бронік
1) Eagle Industries MBAV with sewn in soft armor - Khaki
2) 3 x High Speed Gear TACO pouches - Multicam (передня панель)
3) 2 х Eagle Industries M4 Double Mag Pouches - Multicam
4) 1 x Eagle Industries M4 Double Mag Pouch - Khaki
5) 1 x Eagle Industries ICOM pouch - Ranger Green
6) 1 x Eagle Industries Admin Pouch - Multicam
7) 1 x Eagle Industries Med Pouch - Multicam
8) Eagle Industries MAP - Khaki
9) High Speed Gear Shoulder Pads - Multicam
Зразу хочу сказати, що плечі будуть мінятись, я їх купував чисто для себе, спробувати їх зручність. Стосовно МАР та його кольору Хаки - я бачив лише один раз на відео рейнджера за МАР-ом у кольорі Хакі, хоча судячи з RLCS вони начеб то туди потрапляли у такому кольорі, але взагалі планую поміняти або на МАР у рейнджер грін, або на Eagle Industries Beavertail Assault Pack у Мультикамі.
2. Одяг
Тут все просто брюки та комбат шорт - Crye Precision G3 Combat Pants/Shirt. На правому рукаві інфрачервоний прапор США, на лівому call sign замовлений у фірмі яка іх робить під гос. замовлення також.
До фото немає берців. На даний момент загальновійськові Бельвіль.
3. М4А1 SOPMOD Block II
Тут все дуже просто:
Madbull Daniel Defense 12,5 RIS II
Elcan SpectreDR 1-4x (China made)
AN/PEQ-15 (від Element)
Insight M3X (SU-233/PVS) (від Element)
4. Шолом:
MICH/ACH 2000 - кевларовий від BAE Systems (теж контрактна армійська фірма)
SureFire HL1-C-TN - ліхтарик (оригінал)
FR/MS2000M - строб (оригінал)
NVG mount - загальновійськовий
Cat eyes
Навушники MSA Sordin Supreme (на фото немає)
Планую інші заміни:
маунт - Wilcox L3 G10
додати ліхтарик - Petzl Tactikka Plus
убрати - кетс айз
наклеїти велкро: сзаду, по боках, вгорі.
Ну ось поки, що все. Ще дуже багато роботи, але сподіваюсь, що це зможе допомогти новачкам хочаб мати уявлення про кіт рейнджера 2013+ Буду дуже вдячний за будь які зауваження, що б додати, що убрати. Особливо буде цікавим ваша думка щодо МАР в хакі, чи має право на життя чи ні.