+ Ответить в теме
Показано с 1 по 20 из 816

Тема: US Army Rangers - Объединение

Комбинированный просмотр

Re: US Army Rangers - Объединение

По-перше рейнджери це - Армія. Але їхній полк є частиною USSOCOM. По-друге, э книги про рейнджерів і якщо ви цікавитись темою, то в них є нотатки, щодо спорядженя,, що одягай все як хочеш, але аптечка на лівому боці - це стандарт. Або на поясі зліва. І нарешті, дивіться фото, читайте статті, аналізуйте і буде вам - профіт.

Оператор Аватар для Mr. Freeze
    Команда
    -
    Записей в дневнике
    2

Цитата Сообщение от savelyev.ivan Посмотреть сообщение
    По-перше рейнджери це - Армія. Але їхній полк є частиною USSOCOM
    Кэп это Вы? А я то думал они к космодесанту относятся, к темным ангелам. Печалька.

А на счет аптечек глянул, действительно рейнджеры вешают их только слева... пехотные пережитки походу...

Цитата Сообщение от Mr. Freeze Посмотреть сообщение
    Кэп это Вы? А я то думал они к космодесанту относятся, к темным ангелам. Печалька.

А на счет аптечек глянул, действительно рейнджеры вешают их только слева... пехотные пережитки походу...
    Це до того було сказано, що у Рейнджерів жорсткіші стандарти ніж у Зелених Беретів наприклад.

Розміщення аптечок у конкретному місці немає нічого спільного з "пехотными пережитками".

B B Аватар для Semenovich
    Команда
    3rd Battalion 1st Marines, Kilo Co.
    Записей в дневнике
    2

Стосовно ECWCS, скоріше за все таки носять Level 5. Куртки на фото мають велкро на рукавах,яке є в L5, а в L4 немає.

Всім знов хеллоу. С того часу як я постив свій кіт на Рейнджерів 2013 тут, пройшов сезон і обертаючись назад те, що я кидав кітом назвати було важко. Шось ще не було куплено, на щось ще не було коштів, шось я ще не знав, і були речі які відповідають кіту, я це знав і все одно запостив. Я багато чого змінив с того часу то вирішив запостити апдейт до кіту, може в когось виникунуть якісь питання чи зауваження. Це ще не остаточна версія, в кінці після салйдшоу буде невелички тізер до ще одного проектику пов*язаного з рейнджерами, та мої особисті сподівання, що додати до спорядження.

Перед тим як підуть фото, хотілось би нагадати, що я збираю кіт тільки з оригінальних речей, щоб уникнути питань а чи оригінал ця штукка або ця, то так, все оригінал але це не стосується самого АЕГу, стосується тільки спорядження та одягу.

Тож поїхали.

Бронік (зауваження до фото зі спини, коли він одягається на тіло, то підсумки не виглядають так тісно, і розташовуються досить гармонічно)

Каска (я якось біса досі не знайшов в собі сили піти та купити велкро шоб приклеїти той стрб до каски тому просто покалв зверху, також я зміг дістати !! правильний !! кавер на шолом правда треба змінити шолом на М-розмір, тому шо він трохи великуватий на мене та і кавер розміру М, кавер не новий тому має вирізи від попереднього власника під болти у касці, яйкого хріна треба було це робити мені не відомо):

Комбат Штані, Комбат Майка, Рукавички:

Мій плазма-ган:

Ну в цілому це все по моєму кіту на 2013. На фото немає - MSA Sordin, Oaklye M Frame 2.0, Бельвілі. Що я буду ще міняти/купувати: Буду міняти Сордіни на Пелтори, Баофенг на TRI PRC-152, відповідно пісумок ІСОМ на МБІТР, Шолом на розмір М, Бельвілі на треккінгові боти. В цілому все інше мене задовольняє.

А тепер для тих хто ще не пішов, невеличкий тізер мого паралельного проекту по рейнджерам який я повністю ще не готовий презентувати:

Так що мені досвідчені янкі можуть порадити?
    Є думки про мультікам або марпат. Але відкрите питання з чест рігом або якогось набедреного підсумка під механи!
    Напарніка вже приглядів собі :Нажмите на изображение для увеличения
Название: image-0-02-01-4054def7e714275a5927ac0b1ae56f60c8d6cf27197c225382a2ca8a89d4a362-V.jpg
Просмотров: 80
Размер:	97.8 Кб
ID:	88396
    Последний раз редактировалось Grey Dougal; 16.09.2016 в 20:17.
    So charge and attack!

Going to Hell and back!

B B Аватар для Semenovich
    Команда
    3rd Battalion 1st Marines, Kilo Co.
    Записей в дневнике
    2

Так, спочатку забути про всякі честріги і набедрені підсумки

далі таки оприділитись, корпус чи 75 полк. По спорядженню спільного там майже нічого немає. Далі вибрати період.
    Усвідомити що це все дорого.

Я збираю 75 полк на 12-14 роки, якщо цікаво можу розписати що до чого

http://www.americanspecialops.com/ - та ось сиджу, призадумався. Можливо будуть поради?

З країною оприділився точно, бо за Америкосів грав завжди в ПК ігри, тепер дійшов до довгомріяного страйкболу.

Я так без фанатізму, без оригінальних шнурків рядового Сміта, без шоломів з шкіри крокодила і атомною станцією підігріва дупи, чи штик нож з рогу єдинорога
    Форма, розпізнавальні знаки, панцир кований да коня.
    Можливо певні нюанси по вторічкє.

Dol, дякую за примітку, ціни теж цікаво знати. Але то більше не мені, а моїй коханій, бо поїздка на моря походу відпадає. У нас тут війна, а не табір для дівчат
    So charge and attack!

Going to Hell and back!

+ Ответить в теме