Цитата Сообщение от Всеслав Посмотреть сообщение
Маклаудити, та неходити на мертвяк, діло нехитре. Ну і пітарди замість гранат.
Дані неприємні моменти невлинули на результат КРИТИЧНО. Перемога була заслужена, але зіпсували враженя від гри багатьом гравцям.
Хочу дати пораду всім новим командам, САМЕ НОВИМ бо вони були помічені в нечесній грі, прочитати уважно правила страйкбола, і відноситися з повагою до своїх опонентів.
Виграти за будь яку ціну наплювавши на правила, в стайкболі таке непроходить, станете ізгоями яких небудуть пускати на великі ігри, таких приколадів у Вінницькому страйку немало.
Стосовно маклаудів то я з вами згоден,сам такого маклауда "ложив" раза з 2...,дістав той факт,що знаю,що попав..,кричу-Я Ж В ТЕБЕ ПОПАВ...у відповідь тиша і шурхіт листя...Дістає така річ..,особливо коли сам кричу "Ап" навіть коли попадає в складку одягу але не в тіло.Ну якось так.
А от стосовно гранат та маклаудів в купі...,запусти гранату чи запусти петарду...але якщо пуляєш в "маклауда" то він в обох випадках не зізнається.
Вихід один-підходити до маклаудів і запихати їм ЛІЧНО петарду\гранату в штани...,може тоді зізнаватись будуть.

Спасибі за зауваження стосовно петард,бо трішки був не у курсі...оскільки задум був підстволник та імітація вогів (мені то пояснювали,що вбивством вважається розрив гранати\петарди в радіусі 5 метрів,якщо тіло не сховалось,то вважається убитим).Одразу вибачаюсь,але ще раз ознайомлюсь із правилами,якщо хтось може,скиньте посилання чи правила мені в особистому листуванні.
Одразу кажу спасибі і вибачаюсь, якщо було порушення стосовно петард,маклаудити не умію,а на мертвяк іду навіть якщо дуже втомлений.