Щось я під кінець гри розплився. Чи то зіграло самолюбство типу нас не реально штурманути, а тут вибивають як дітей, чи то під впливом незадоволення інших іграків деякими моментами. І сам почав шукати негатив. Приїхав під кондюком до хати, прийняв холодний душ і розумію-ГРА ВДАЛАСЬ! Пишу свій відгук. Особисто мені сподобалось 80% гри. ЖОДНОГО маклауда я не зустрів ні при штурмах , ні при оборонах, і відстані були приємлимі. З боку противника не отримав жодного шара в притул. Є моменти по грі які просто не відігруються, або путають гравців. Наприклад світошумова коли влітає, то багато задумується що робити, чи кантужений чи він знаходиться на відкритій території і вибух його не стосується. Це як правило тому, що не читаємо сценарій, а для багатьох це просто чергова пострілушка. Не потрібно переводити старання оргів. Дуже важлива річ ШТАБ-МИЕРТВЯК. Ну настільки рвзні відстані, що в нас, що в противника. Ну як можна за 30 метрів від штабу зробити мертвяк?! При підході тебе бачать і живі і мертві. Рух між штабом і мертвяком не зрозумілий, чи він живий чи мертвий, чи йде до авто щось взяти, чи просто щось ремонтує. Все крутилось в тих 30 метрах. Дякую ГРАФІТУ за гарне командування стороною, Юрко,-я знав що ти це можеш! Червоні були настільки впертими, що всетаки дожали нас аж за порт і перекрили нам всі можливості підходу, проходи чи будь який рух. Так! Перемога за вами! Оргам окрема подяка за підготовку такого плану і масштабу гри. Це перша гра за мій страйк такого формату. Обовязково приїду на її продовження і хочу зустрітись з такимиж впертими "ворогами". Дякую.