Дорого дня всім))))
Відпишусь трішки по повідомленнях)
Перше - ще раз вдячний всім, хто приїхав на гру.
Друге - при промалюнку сценарію, по карті, планувалось зробити мертв’як для червоних в полі, поблизу машин (ще на метрів 150 далі від того місця де він був). Але на місці було прийнято рішення про пернос його під дерева, в зв’язку з тропічними погодніми умовами))) Тут моя велика помилка, оскільки я не врахував, що даний елемент настільки сильно повпливає на гру. Приношу вибачення перед всіма, за момент, який сильно зіпсувавв гру.
Третє - стосовно сценарію. Він прописувався так, щоб додаткові завдання в конвертах максимально змінювали обстановку і змушували постійно корегувати плани. Та й в сторони "Жовто-блакитних" в завданнях було чимало по атаці, але червоні нас настільки технічно зажали і розбили, що ми не змогли виконати завдання.
Четверте - маклаудизм або недотримання правил. Тут я нічого не буду говорити. Були спірні моменти і були моменти, коли гравці стояли і сперечались на ігровому місці, хоча це заборонено. Це все таки гра друзів, давайте не забувати.
П’яте - по відео. Так, по правилах група мала б відіграти контузію, оскільки перестінки там, як такої, не має. Не відіграли - та й біс з ними. Але реакція Міха, особисто мене, вразила неприйємно. Матюки, недоречні вислови - це мабуть хтось перепутав форум з "гопнікльвів.ком". Зауваження було зроблено доречно, але чомусь ніхто окрім даного персонажу не почав матюкатись. Маєш претензії?
Можливо на вересень буде проведена ще одна гра. З нахилом в сторону рейду (незначного до 2 км. в одну сторону), безкоштовну