+ Ответить в теме
Показано с 1 по 20 из 64

Тема: ВОФС, МО, "Периметр-3" 26-27.09.15

Комбинированный просмотр

Новобранец Аватар для Necros
    Команда
    War Wolves

Re: ВОФС, МО, "Периметр-3" 26-27.09.15

Дякую за організацію гри! Все було супер, подібного досвіду гри у мене ніколи не було. Хочу подякувати військовим, для мене честь було бути з вами в одній команді, із радістю буду приїздити на подібні проекти знову. Дякую Львів'янам, приємно було бачити вас в наших краях, як бонус для тих хто бігав з "Карпати" ось вам GPS трек з моменту нашого виходу з військової частини до моменту розкладання наметів, всього майже 7 годин запису
    ПС: Я той чувак шо був у жабі
    Последний раз редактировалось Necros; 27.09.2015 в 13:29.

Курсант Аватар для KarpatyS
    Команда
    Гайдамаки
    Записей в дневнике
    1

Напишу і я пару слів про цю гру/тренування.
    1. Величезне дякую організаторам за все! (Казарми, харчування, сюжет і т.д.)
    2. Величезне дякую бійцям МО. З вами працювати було дуже приємно. Після таких спільних тренувань бачиш рівень українського солдата (контрактника). Дякую за повагу до нас і можливість побачити багато нового. Окремо дякую Рощі за терпіння.
    3. Розумію чому в більшості військових таке гниле ставлення до страйкболістів… хочете ображайтесь, хоче ні, але супротивник зіграв дуже погано! В нічні фазі жодної засади! Жодної, Карл! Коли ми штурмували об’єкт «Пиріжок» близько 20 хв з використанням гранат не було жодної підтримки! Після чергового виконаного завдання по підриву об’єкта ми спокійно шарились по території… намагання відбити казарму це взагалі сміх… елементарно пройти «шашечками» колона не змогла… «патамуша ми с другам хатім пагаварить і паржать в лесу». Чого ви приїхади? Ну є ж пострілушки на 2 години...

Цитата Сообщение от Necros Посмотреть сообщение
    як бонус для тих хто бігав з "Карпати" ось вам GPS трек з моменту нашого виходу з військової частини до моменту розкладання наметів, всього майже 7 годин запису
    ПС: Я той чувак шо був у жабі
    дякую друже) це були цікаві 7 годин)
    За Україну, за її долю,
    За честь і волю, за народ.

Новобранец Аватар для X&L
    Команда
    -SHADOW TEAM-

Цитата Сообщение от KarpatyS Посмотреть сообщение
    3. Розумію чому в більшості військових таке гниле ставлення до страйкболістів… хочете ображайтесь, хоче ні, але супротивник зіграв дуже погано! В нічні фазі жодної засади! Жодної, Карл! Коли ми штурмували об’єкт «Пиріжок» близько 20 хв з використанням гранат не було жодної підтримки! Після чергового виконаного завдання по підриву об’єкта ми спокійно шарились по території… намагання відбити казарму це взагалі сміх… елементарно пройти «шашечками» колона не змогла… «патамуша ми с другам хатім пагаварить і паржать в лесу». Чого ви приїхади? Ну є ж пострілушки на 2 години...
    Цілком правий

+ Ответить в теме