+ Ответить в теме
Страница 80 из 108 ПерваяПервая ... 3070757677787980818283848590 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,581 по 1,600 из 2154

Тема: Ігри\Тренування в Рясне

Оператор Аватар для gsa_64
    Команда
    Внеком

Re: Ігри\Тренування в Рясне

Цитата Сообщение от efemchuk Посмотреть сообщение
    это позиция страусов. На мою думку позиція страуса ,-це коли людину на полігоні звинувачуєш, тикаєш пальцем, а потім при розборах-говориш, що ні, це не ти, я попутав. Ромірес правильно каже, я на страйк їду, а не в заповідник маклаудів, щоб на них там поохотитись. І розбиратись з такими людьми про їх поведінку після гри -нема жодного бажання. Не бачу толку таким щось доводити. Проято роблю висновки і приймаю рішення з ким варто, а з ким ні.
    Вину признаю! В следующий раз за ухо и вон с поля! И *****, что бой остановлю.
    Не знание личностей соперников это не грех. Хотя я сразу при разборках, указал на одного из Ваших подчиненных в МТП. Дальнейшие споры приведут только к негативным последствиям. А истинная причина вашего и сегодняшнего поражения в другом.
    Я выхожу из данного обсуждения. Так как оно довольно однобоко и от него сквозит "....Тому ІМХО поважаючий себе орг. не буде...." А в Ваших межорговских разборках, которые видно уже невооруженным взглядом, я участвовать не желаю.

Если есть претензии по игрокам, то в ЛС. Если не знаете позывной, то внешний вид или место проблемы. Мы обязательно разберёмся. И, поверьте, быстрее осудим, чем будем отмазывать.
    Играть будем: с покатчиками, с женщинами, с подростками, с калеками, с убогими и с любой категорией, которую пригласят ОРГИ.
    До новых игр.
    Последний раз редактировалось Borat; 18.10.2015 в 22:17.

Мекс нелегал
    Команда
    Task Force 145

Цитата Сообщение от gsa_64 Посмотреть сообщение
    Хотя я сразу при разборках, указал на одного из Ваших подчиненных в МТП
    Хмм тобто якісь розборки це нормально?
    Скажу за себе,я не маю бажання їздити на ігри з "скандалами,інтригами,розслідуваннями",хочеться приїхати пограти в хорошій компанії і з спокійними нервами поїхати до дому, а не бавитись в "розборки",що за дитячий садок,ловити когось доказувати,пояснювати.Приїхав на страйкбол знай правила і дотримуйся їх,будь ти прокатчиком чи матьорим страйкбольором в шмотках за овер9000 у.о. різниці нема,а по твоїй логіці то треба робити якісь поблажки і тд бо "Будущие страйкбола" та ложив я на таке будущие.
    А якщо подобаєтсья формат ігор з дітьми,маклаудами і прочим фетишом,то робіть закриті приватки але не портіть колись мною так любимі недільні пострілухи.

"Играть будем: с покатчиками, с женщинами, с подростками, с калеками, с убогими и с любой категорией, которую пригласят ОРГИ"
    Правила ФСУ передают пламенный привет =D

Щось з сьогоднішнього дня:
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: GOPR0201.jpg
Просмотров: 71
Размер:	99.5 Кб
ID:	85271Нажмите на изображение для увеличения
Название: GOPR0202.jpg
Просмотров: 48
Размер:	98.1 Кб
ID:	85272Нажмите на изображение для увеличения
Название: GOPR0203.jpg
Просмотров: 48
Размер:	98.0 Кб
ID:	85273Нажмите на изображение для увеличения
Название: GOPR0204.jpg
Просмотров: 56
Размер:	98.8 Кб
ID:	85274Нажмите на изображение для увеличения
Название: PA190054.jpg
Просмотров: 52
Размер:	98.2 Кб
ID:	85275Нажмите на изображение для увеличения
Название: PA190055.jpg
Просмотров: 45
Размер:	99.0 Кб
ID:	85276Нажмите на изображение для увеличения
Название: PA190056.jpg
Размер:	98.0 Кб
ID:	85277Нажмите на изображение для увеличения
Название: PA190057.jpg
Просмотров: 46
Размер:	97.5 Кб
ID:	85278Нажмите на изображение для увеличения
Название: PA190058.jpg
Размер:	98.3 Кб
ID:	85279Нажмите на изображение для увеличения
Название: PA190059.jpg
Просмотров: 49
Размер:	96.2 Кб
ID:	85280Нажмите на изображение для увеличения
Название: PA190062.jpg
Просмотров: 39
Размер:	96.7 Кб
ID:	85281Нажмите на изображение для увеличения
Название: PA190063.jpg
Просмотров: 56
Размер:	93.4 Кб
ID:	85282

А перед грою, при наявності більшої кількості прокатчиків, пригадуюча загальні правила політінформація не зашкодить... Кожний з нас колись був вперше!
    Последний раз редактировалось Хорват; 18.10.2015 в 22:54.

Мекс нелегал
    Команда
    Task Force 145

Цитата Сообщение от Zombes Посмотреть сообщение
    Правила ФСУ передают пламенный привет =D
    Та вони можут собі зробити "резервацію" і бавитись як захочуть,хоч з грудними дітьми наперевіс. Просто в страйку є така дуже важлива штука як репутація і від неї дуже багато залежить
    Последний раз редактировалось Ramirez; 18.10.2015 в 23:08.

Оператор Аватар для Valeo
    Команда
    Ersatz

Любі друзі.Ось вам фотозвіт з сьогоднішньої гри: http://io.ua/32916564 .До фотографа сьогодні ніяких претензія не було?Старався зробити побільше і гарних фото.Можете подякувати мені і чарівній Христині за такі фото.Надіюсь нікого не обділив...всіх пофотографував.
    На рахунок маклаудизму бачив зі сторони прокатчиків декілька разів.На мою думку коли є якась к-сть прокатчиків нехай організатор потратить дорогоцінних 5-10 хв на пояснення правил гри у страйкбол.Це не є так багато.І після того думаю буде грати і їм цікавіше і нам.А то вони взагалі не дають "дупля" шо да как.
    П.С. Всім миру.

Курсант Аватар для KarpatyS
    Команда
    Гайдамаки
    Записей в дневнике
    1

Цитата Сообщение от gsa_64 Посмотреть сообщение
    Вину признаю! В следующий раз за ухо и вон с поля! И *****, что бой остановлю.
    Не знание личностей соперников это не грех. Хотя я сразу при разборках, указал на одного из Ваших подчиненных в МТП. Дальнейшие споры приведут только к негативным последствиям. А истинная причина вашего и сегодняшнего поражения в другом.
    Я выхожу из данного обсуждения. Так как оно довольно однобоко и от него сквозит "....Тому ІМХО поважаючий себе орг. не буде...." А в Ваших межорговских разборках, которые видно уже невооруженным взглядом, я участвовать не желаю.

Если есть претензии по игрокам, то в ЛС. Если не знаете позывной, то внешний вид или место проблемы. Мы обязательно разберёмся. И, поверьте, быстрее осудим, чем будем отмазывать.
    Играть будем: с покатчиками, с женщинами, с подростками, с калеками, с убогими и с любой категорией, которую пригласят ОРГИ.
    До новых игр.
    Шановний Ворон (gsa_64).
    Я б дуже не хотів вас образити якимось чином, але «за ухо»? «ваш подопечний»? маклаудство?
    Ви або в чому не розібрались або чогось не розумієте.
    1. «За ухо». Це буде трішки важко зробити на «полі бою» бо граю я в шоломі МІЧ2000 який закриває вуха. Повага до старших людей не дасть мені можливості та бажання до вас смикатись через спір, але на фізичний контакт буду вимушений відповісти взаємністю. Тому думаю не варто такого робити чи писати. Ніколи. Нікому.
    2. «Ваш подопєчний». Як видно з шевронів та іншого камуфляжу ми з Пілотом (Сергій) з різних команд. На момент даної гри Сергій був командиром другого загону і відповідно моїм командиром, але на майбутнє прошу вас всі подібні питання вирішувати на пряму.
    3. «Мауклауд». Тут взагалі цікава штука виходить. Свої звинувачення по «полі бою» ви висказали Пілоту який був від мене на 5 м. Саме його нік ви так агресивно питали під час того, як бій ще йшов. Крім того коли після гри ви обговорювали з Пілотом біля моєї машини питання по маклаудам то ви вже сказали, що Пілот ні до чого і напівтону тихіше сказали йому, що то був хтось в мультикамі і він вів бій стоячи. Після чого показали пальцем на мене і припустили, що це я. Ну для мене особисто (прошу не ображатись) це не агрумент. Взагалі! Біля мене було мінімум 4 людей, які точно б звернули мені увагу, якщо б сам не зізнався, що в мене влучили. Крім того весь час коли були перестрілки я або лежав, або стояв на колінах в ямі в середині кущів. Відповідно до цього ви точно можете стверджувати, що ви влучили в мене в густих кущах? Я розумію, що це слабкий аргумент, але мене ще ні хто в маклаудстві не звинувачував.
    За Україну, за її долю,
    За честь і волю, за народ.

Силы Случайных Операций Аватар для Hokum
    Команда
    Task Force 145
    Записей в дневнике
    27

Страйкбольная история нарезала новый виток спирали
    http://airsoft.ua/showthread.php?t=8...l=1#post152894
    Очередное непонимание принципов устройства и работы страйкбольных игр, правил и взаимоотношений некоторыми игроками. Такое уже случалось, и не однажды. Вот только не пойму, как же страйк жил всё это время без прокатчиков
    Isolate. Simplify. Complete.

Оператор Аватар для beit
    Команда
    Сфинкс

Цитата Сообщение от Zombes Посмотреть сообщение
    По-поводу "ближе подбираться, техничнее работать, не стесняться ползать..." тоесть получается что если человек не признается с расстояния 5 метров я должен подойти и ударить его прикладом? или как?
    Как у вас написано? Стреляют в голову и уши - вот так и делайт. По другому никак. Никакого рукоприкладства.

Как его зовут ? http://io.ua/32917016p
    Последний раз редактировалось beit; 19.10.2015 в 16:55.

Цитата Сообщение от beit Посмотреть сообщение
    Как у вас написано? Стреляют в голову и уши - вот так и делайт. По другому никак. Никакого рукоприкладства.
    Попал типу в голову, через 30 сек он меня убил =\

Оператор Аватар для Alex(SAS)
    Команда
    A-Team
    Записей в дневнике
    1

Цитата Сообщение от Сергій777 Посмотреть сообщение
    Шукаю людей які б хотіли на вихідні організувати страйкбол , це буде мій перший раз , хто хоче скласти компанію прошу писати Вже є 4 чоловіка , хотілось б назбирати 16 чоловік на команду по 8 )
    На недільну гру в Рясне попросилися новачки, їх на форумі запросив шоновний Амєрикен Бой :
    Цитата Сообщение от American Boy Посмотреть сообщение
    приїзди в неділю .
    і він же і відмітився що на грі буде , тому його претензії до них мають сенс, дивно що цих 5 людей викликали такий резонанс. Доречі, я переговорив з тими хлопцями , після гри. Той, що був ініціатором, вибачився що виникла така ситуація. Сказав, що двоє планують серйозно займатись страйкболом і не приводити невідповідальних друзів.

До решти :
    1. Організатори не мають дару яснобачення і на гру було зареєстровано всього десяток людей, ну +- , резерви нашої команди. Нереєстрація на гру, запізнення на пів години або на годину це ,по перше, неповага, а по друге не дає визначити, кто буде присутній і які можуть виникти конфлікти.

2. Прокат , як засіб новачкам попробувати себе у сценарійній грі нікуди не дінеться, тому - це зло необхідне. Половина присутніх , як мінімум, починала з прокату і потім втягувалася в страйк. Я впевнений що всі вони косячили на початках і памятаю, як і до них ,рік назад, були претензії. Більшість з них - це теперішній львівський страйк , як нові команди так і позакомандники. Але це навчальний процесс і адаптація нових людей, взагалі задумайтеся над тим що для гри потрібні людські ресурси і їх треба виховувати. Якщо хтось бажає розділити пісочниці для досвідчених гравців і новачків - будь ласка, робіть це. Проводьте тренінги і відсіюйте непотріб по своїм методикам.

3. Претензії у маклаудстві на грі були настількі різкі, причому з обох строін, що мене наводить на думку, що це роздута істерія. Проявляється вона коли збирається на грі більше 30 людей, коли меньше чомусь не буває, така статистика.
    У корені істерії лежить вічна переконаність "я бачив як в нього летіли кульки, тому мав попасти" + помножені на 10 кілька реальних випадків. Причому нервові постійно одні і ті самі люди. Не знімаючи відповідальності з порушників і маклаудів, щановні правдолюби - своїми воланнями ви псуєте гру не меньше від них, не поводьтеся як підлітки. Чому хтось може стриманно стрільнути і 10 разів, поки противник не вийде, а хтось , навіть правий, але смішно біситься? Розбирайтеся потім індивідуально скільки влізе, або виводьте негідників з гри. Ніхто за вас , ніякі організатори цього робити не будуть, комунізм скінчився і все у ваших руках.

В неділю 25 жовтня 2015 (так, в день виборів - буде гра в Рясне, повторимо минулий сценарій). Сам буду ходити і знімати всіх на камеру, як себе поводять.
    не забуваємо переводити годинник : "В ніч з суботи на неділю, 25 жовтня, о 4 ранку за київським часом Україна переведе стрілки годинників на годину назад і перейде на зимовий час."

Збір на 10.00 Адмінкорпус.
    Последний раз редактировалось Alex(SAS); 19.10.2015 в 19:04.

Ребяткі давно взяв на озброєння собі таку методику як краще 10 раз стрільнути поки чувак сам не починає кричати: ...вбитий, хватить в мене стріляти!... Вона реально помагає і ніяких тобі маклаудів, і сидиш після гри довольний і нікому нічого не даказуєш! )))
    Ну ви скажете що це гра друзів і не можна так, ))) - МОЖНА, під час гри ти сам вирішуєш в кого стрільнути раз або два а кому бункер в голову щоб признався, і це все по ситуації само виходить!

Оператор Аватар для Nick_iton
    Команда
    ZUBR

Цитата Сообщение от HR Посмотреть сообщение
    Ребяткі давно взяв на озброєння собі таку методику як краще 10 раз стрільнути поки чувак сам не починає кричати: ...вбитий, хватить в мене стріляти!... Вона реально помагає і ніяких тобі маклаудів, і сидиш після гри довольний і нікому нічого не даказуєш! )))
    Ну ви скажете що це гра друзів і не можна так, ))) - МОЖНА, під час гри ти сам вирішуєш в кого стрільнути раз або два а кому бункер в голову щоб признався, і це все по ситуації само виходить!
    О..., тепер Я точно знаю з ким іграти точно не хочу. Декілька разів так і прилітало що з мертвяцкою повязкою втікав а по мені ще стріляли.
    Дякую за щиросердечне зізнання.

Цитата Сообщение от Nick_iton Посмотреть сообщение
    О..., тепер Я точно знаю з ким іграти точно не хочу. Декілька разів так і прилітало що з мертвяцкою повязкою втікав а по мені ще стріляли.
    Дякую за щиросердечне зізнання.
    LOL, дядя я цього разу в Червоноград не їздив! тобі повезло знач!
    По мертвих не стріляю! Я нижче описав по кому бункер спускаю!

)))) "зізнання" він вичитав ... )) від людини котрої і на грі не було ))))
    це напевно між рядками "написано" і доступно тільки "ізбраним" ...)))

Новобранец Аватар для Black_OPIUM
    Команда
    ----------

ДЕВОЧКИ НЕ ССОРЬТЕСЬ!!! )))))))))))) а то читать уже неприятно. маклаудов надо наказывать либо сразу на месте, либо сразу после игры. остальное просто срач в коментах!!!
    Последний раз редактировалось Black_OPIUM; 20.10.2015 в 07:42. Причина: не та тема

Оператор Аватар для gsa_64
    Команда
    Внеком

Цитата Сообщение от Black_OPIUM Посмотреть сообщение
    ДЕВОЧКИ НЕ ССОРЬТЕСЬ!!! )))))))))))) а то читать уже неприятно. маклаудов надо наказывать либо сразу на месте, либо сразу после игры. остальное просто срач в коментах!!!
    Самый МУДРЫЙ комент из почти всех нижних.

Курсант Аватар для jazz_911
    Команда
    Лікантропи

Народ видать хорошо что нас а вами небуло в єто воскресение!судя по прочитаному,происходил повний П...!есть предложение создать на львовском форуме отдельную тему о маклаудах!и после каждой и гри фотать єтих не хороших людей и вивешивать фото в теме,можно и людей вивешивать конечно,но не гуманно!))))))

Цитата Сообщение от jazz_911 Посмотреть сообщение
    Народ видать хорошо что нас а вами небуло в єто воскресение!судя по прочитаному,происходил повний П...!есть предложение создать на львовском форуме отдельную тему о маклаудах!и после каждой и гри фотать єтих не хороших людей и вивешивать фото в теме,можно и людей вивешивать конечно,но не гуманно!))))))
    Фото вывешивать по моему мнению не правельно, хотя бы по тому, что каждый обвиняемый имеет право на защиту и оправдание, а чистить свое имя постфактум это совсем не то. По этому все притензии надо решать после игры на общем построение, и это будет справедливо и найболее действенно в отношении борьбы с маклаудством, врядли кому захочеться второй раз стоять перед строем, и обвенители лишний раз задумаються - а точно ли он видел факт не честной игры.
    Многия хотят приехать на чистую и честную игру без маклаудов и "опытными" прокатчиками, но мало кто хочет что-то для этого сделать. "Любишь кататься, люби и саночки возить". Также: времени на разбор полетов после игры было бы затрачено намного меньше чем на писанину в форумах, все бы остались друзьями, орги услышалибы конструктивные замечания по сюжету и организации и следующая игра была бы более чистой и интиресной.
    P.S. Было бы желание!!!
    Всем добра!

Курсант Аватар для Eagle_
    Команда
    СК "45"

Волынь планирует на воскресение, правда количество пока неизвестно.

+ Ответить в теме
Страница 80 из 108 ПерваяПервая ... 3070757677787980818283848590 ... ПоследняяПоследняя