+ Ответить в теме
Страница 86 из 108 ПерваяПервая ... 3676818283848586878889909196 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,701 по 1,720 из 2154

Тема: Ігри\Тренування в Рясне

Re: Ігри\Тренування в Рясне

+(2-3)
    Орендуємо приводи

Сегодня было пару неприятных моментов что со стороны как противника так и с нашей стороны...
    1) Не надо кричать раз 10 Серж ган...н когда в тебя попали! даже если по его словам это 35м... со снайпы минималка 20-25м!!!... а попал я реально с 60-80м... и тюн у меня 150м/с 0.2 шар или 130м/с 0.4... Буду настаивать в след раз на бане этого игрока на 1 игру, пусть даже он хороший друг и товарищ... Ник игрока говорить не буду, мы с ним после игры поговорили...
    2) Не здавайте позиции противника когда вы убиты!!! Это относиться и к нашей команде и к команде противника! Я случайно попал на 2м канале на волну противника и все их переговоры слышал и видел убитых которые сливали мои позиции... Выговор нашему бойцу я сделал, когда он мне пробовал слить позиции бойцов противника идучи убитым в мертвяк...
    3) Опоздавшие... тут слов нету... или предупреждайте как то... или вообще не приезжайте, вы делаете дисбаланс игры!
    Спасибо всем за игру, вообщем игра была хорошая!!! На никого обиды не держу!

Оператор Аватар для Alex(SAS)
    Команда
    A-Team
    Записей в дневнике
    1

Всім дякую за гру, результати, фото і відео викладу тут.
    Последний раз редактировалось Alex(SAS); 11.02.2016 в 09:04.

Курсант Аватар для WhiteZombie
    Команда
    Recon Raccoons [Львів] (DEA FAST BRAVO Team)

Cool Re: Ігри\Тренування в Рясне

Опоздавшие... тут слов нету... или предупреждайте как то... или вообще не приезжайте, вы делаете дисбаланс игры!
    Та невже проблема тільки в них? А як же окремі бійці команди жовтих які виходили з мертвяка через 2 хвилини після "смерті", знову "вмирали" і через дві хвилини знову вступали в бій? Або декілька грвців команди синіх які виходили з гри лише тоді, коли вибивали їніх знайомих з загону?

Спасибо всем за игру, вообщем игра была хорошая!!! На никого обиды не держу!
    Як не дивно, але гра вийшла дуже цікавою незважаючи на "приступи" маклаудства окремих гравців
    Последний раз редактировалось WhiteZombie; 07.02.2016 в 21:13.

Senior Chief Аватар для efemchuk
    Команда
    Team Trident

Та гра реально бомба. Сьогодні сподобалось все. Ще раз дивують Волинянам,- їхати в таку дорогу за ради декількох годин насолоди від страйку. Красавци. Приходилось перестрілюватись з різними командами, ну я їх не бачив-"маклаудів" . Ще раз дякую за гру.
    AMERICA*s NAVY: a global force for good

Оператор Аватар для gsa_64
    Команда
    Внеком

Цитата Сообщение от WhiteZombie Посмотреть сообщение
    Та невже проблема тільки в них? А як же окремі бійці команди жовтих які виходили з мертвяка через 2 хвилини після "смерті", знову "вмирали" і через дві хвилини знову вступали в бій? Або декілька грвців команди синіх які виходили з гри лише тоді, коли вибивали їніх знайомих з загону?

Як не дивно, але гра вийшла дуже цікавою незважаючи на "приступи" маклаудства окремих гравців
    Ну вот, ОПЯТЬ началось!
    Уважаемый, WhiteZombie! Вы разве потребовали от организаторов после игры подведения итогов, на которых указали на нарушителя? Или подошли и вывели нарушителя из игры? ОТВЕТ - НЕТ! Поэтому сейчас ваши претензии просто ПУК в лужу.
    На игре 17-01-2016 в урбане договаривались: есть претензии - решай на месте во время или после игры. Как это сегодня сделал, например, ВИНЯ. Но ни как не перед монитором дома поливать всех и вся. На эту претензию полемика закончена.

По игре. Абсолютно ВСЕМ огромное спасибо. Ради таких игр не жалко ни времени ни расстояния. Организаторам большой респект.
    ВНИМАНИЕ!!!
    Отдельная благодарность. По дороге домой в беседе с игроками с Волыни и Никита (ЗУБР Червоноград) выплыло отдельное спасибо приданным нам Прокатчикам ( с большой буквы написал осознанно). Такого адеквата, управляемости и исполнительности от этой категории не видели давно. Так держать, пацаны.

Курсант Аватар для Eagle_
    Команда
    СК "45"

Спасибо организаторам за прекрасную игру, соперникам за чистую игру, командиру жёлтых Никите за командование и отдельный респект прокатчикам из команды жёлтых. Ребята вы сегодня разрушили мои стереотипы о новичках. Такой исполнительностт и отваге могут позавидовать некоторые старожилы страйкбола.

Оператор Аватар для gsa_64
    Команда
    Внеком

Нажмите на изображение для увеличения
Название: 100_27831.jpg
Просмотров: 88
Размер:	100.0 Кб
ID:	86265
    С этими Прокатчиками можно играть. Сорри, но лучшего фото нет.

Команда
    A-Team
    Записей в дневнике
    1

По результатам гри, бали я нарахував такі, але чи вони справедливі , незнаю :

Чарлі база 3
    150 балів з адмінки
    160 з усіх баз противника
    140 премія
    Збережено на базі 160 / 4 = 40
    Всього 490
    ___
    Дельта база 4
    150 балів з адмінки
    160 з усіх баз противника
    140 премія
    Збережено на базі 90 / 4 = 22
    Всього 472
    ___
    Альфа база 1 ( жовті)
    50 балів з адмінки
    140 з усіх баз противника
    140 премія
    Збережено на базі 200 / 4 = 50
    Всього 380 балів
    ___
    Браво база 2 (червоні)
    100 балів з адмінки
    Збережено на базі 170 / 4 = 42
    Всього 142 балів

Я так зрозумів, що надіслана підмога до жовтих Альфи, сформована з запізданців, їх потім кинула і перешла , до Дельти. А на шикуванні говорилося , що буде ділення здобутих балів на кількість гравців. Але оскільки запізданці потім розпорошувалися по командам неконтрольовано, я вже незнаю скільки точно в якій групі було людей.
    Очевидно , що Браво і Альфа мали їх найменьше.

Тому, зважаючи на результати вище і враховуючи різницю в людях майже в 1.5 - 2 рази, я би присудив перемогу Альфі, жовтим. А в подальшому, на ігри такого плану , категорично, не будуть допускатися ті хто запізнилися. Навіть на ігри орієнтовані на таймери, навіть, якщо хтось із команди спізнюється і повідомляє про це, ділитися будемо врховуючи тих , хто мав би прийти.

Курсант Аватар для WhiteZombie
    Команда
    Recon Raccoons [Львів] (DEA FAST BRAVO Team)

Цитата Сообщение от gsa_64 Посмотреть сообщение
    Ну вот, ОПЯТЬ началось!
    Особисто в мене претензій до гравців, про яких сказав в коментарі раніше, немає. Їхні дії зробили гру лише цікавішою. Можливо я і помилився на рахунок гравців з синьої команди. Міняючи позицію чув постріли двох приводів, хоча не впевнений, що зразу вибив одного з гри, тому вибачаюсь якщо помилився і образив їх своїм висловлюванням.

Особисто мене образило висловлювання, не надто шановного, SergLviv про тих хто запізнивня, оскільки я був одним із них. Можу йому сказати лише одне: або прописуйте це в анонсі гри, як це зробив Алекс в коментарі з результатами сьогоднішньої гри, або тримайте своє невдоволення при собі (чомусь коли ми приїхали нам ніхто не сказав "вибачте, але команди поділені порівну і ви не вписуєтесь в наш сценарій" або поділили нас порівну між всіма командами, незалежно від того чи з одної команди, чи позакомандні).

П.С. Зразу хочу вибачитись перед модераторами даного форуму за оффтоп, просто не зміг втриматись, щоб не відповісти на безпричинну "предяву" одного з учасників команди організаторів цього веселого дійства
    Последний раз редактировалось WhiteZombie; 07.02.2016 в 23:57.

Гра вийшла чудова. Несподіване вливання в гру ,, запізненців .. додало адреналіну. і заставило добряче полазити по кущах).
    Але прохання організаторів на майбутнє попереджати учасників гри про нових ігроків і їх переходи з команди в команду !! Я чисто випадково з ними перетнувся ще до входу їх у гру ( про що попередив свою команду).
    Последний раз редактировалось Vasyl Wolf; 08.02.2016 в 00:11.

Новобранец Аватар для MeSeR
    Команда
    СК "45"

Дякую з гру все було класно, навіть випала можливість потестити новенький ніж, я в захваті!!!

Цитата Сообщение от WhiteZombie
    Особисто мене образило висловлювання, не надто шановного, SergLviv про тих хто запізнивня, оскільки я був одним із них.
    Каждую игру кто-то опаздывает причем не на 5-10минут, иногда даже не на пол часа, а приезжают на средину игры.... и это не 1-2 раза... последним временем это вошло в моду! не важно это 1 игрок, или 2-3 опоздали... Почему большинство приезжают вовремя, а некоторые даже зарание, на игру? Почему должны ждать опоздавших? Не месяц май на дворе, игроки стоят и мерзнут ожидая опоздавших.

Можу йому сказати лише одне: або прописуйте це в анонсі гри, як це зробив Алекс в коментарі з результатами сьогоднішньої гри
    Что Вам еще прописывать?
    - Збір парковка , Збоку від адмінки. 10.00.
    - Шикування, ділення на сторонни 10.30.
    - Старт гри 11.00.
    Тут как бы здравый смысл должен быть что б вовремя приехать. Вы думаете все читают полностью посты с обьявлением о игре? Время и место глянули и все, сценарий не читают, на построение опоздали, приехали уже во время игры и не знают что делать... и началось, а що нам робити? а де мервяк и тд и тп...

Можу йому сказати лише одне: або прописуйте це в анонсі гри, як це зробив Алекс в коментарі з результатами сьогоднішньої гри, або тримайте своє невдоволення при собі (чомусь коли ми приїхали нам ніхто не сказав "вибачте, але команди поділені порівну і ви не вписуєтесь в наш сценарій" або поділили нас порівну між всіма командами, незалежно від того чи з одної команди, чи позакомандні).
    Мои притензии не относиться к конкретно к даной игре. Суть была донести что иногда из-за таких опозданий, происходит дисбаланс игры и кому то игра не приносит удовольствия.
    Да, сегодня Алекс поделил поровну ново прибывших, это все было хорошо, но опять же, почему часть игроков убежала в другую команду? И опять дисбаланс, кто виноват? Опоздавшие! Чем я Вас оскорбил?

И Ваши претензии ко мне безосновательны! И попрошу мне не указывать что мне делать! Каждые имеет право высказать свои мнения! Вы высказали свои мнения по игре, я свои. И ничего оскорбительного я тут не вижу! А с Вашей стороны как опоздавшего это неуважение ко всем кто приехал вовремя!

Цитата Сообщение от WhiteZombie
    не надто шановного, SergLviv
    А это уже хамство! Или затруднитесь обьяснить это неуважение!
    Последний раз редактировалось SergLviv; 08.02.2016 в 07:28.

Плюсую від себе Алексу за гру, получив масу задоволення = ) Офтоп: хто в мене взяв рукавиці на перед грою і не повернув, відізвись, або відзвонись 0987018168

Kowalski Аватар для FUnCooKie
    Команда
    Task Force 373 "Black Squad"

Цитата Сообщение от SergLviv Посмотреть сообщение
    А это уже хамство! Или затруднитесь обьяснить это неуважение!
    Она на "репу" форумную смотрел
    - Они же неадекваты,в голову стреляют!
    - И в уши!

Команда
    A-Team
    Записей в дневнике
    1

Фото http://sas.io.ua/album766668

Видео

Команда
    A-Team
    Записей в дневнике
    1

14.02.16 Хімсільмаш ( Рясне) - збір 10.30 парковка під адмінкою, де завжди.

З нагоди Дня закоханих ( ... у страйкбол) гра безкоштовна. І тренування відміняється, щоб довше поспати.

Локація : Адмінка. Цеха. Лісок за цехами .
    Снаряга, автомати - в ПП або скайп : alex_sas_22.

Сценарій : Таймери, але з розворотом точок старту - мертвяків. Всі точки, на відносно відкритій місцевості.
    Кожні 10 хвилин утримання таймеру - 1 бал.
    Якщо команда на протязі гри :

на 2 різних таймерах отримала по балу ( утримала його 10 хв) , то дається премія - ще 5 балів.
    на 3 різних таймерах отримала по балу , то дається премія ... - ще 10 балів.
    на 4 різних таймерах отримала по балу , то дається премія ... - ще 20 балів.
    (заохочування до захоплення різних точок)

Обвязкові вимоги ! Перед поїздкою на гру перечитати правила страйкболу. Виконувати їх. Всі нерви і претензії до людства загалом - лишати вдома, або виплескувати будь де інде.
    Увага всім - при собі мати помаранчеві повязки для позначення мертвих.

Последний раз редактировалось Alex(SAS); 11.02.2016 в 09:47.

+2
    - [Хреститься]
    - Давно став віруючим?
    - Перед цією операцією, сер.

+1
    Нажмите на изображение для увеличения
Название: kohannia_ce.jpg
Просмотров: 27
Размер:	25.4 Кб
ID:	86276

Senior Chief Аватар для efemchuk
    Команда
    Team Trident

Славна була охота.... Одне скажу. -Гра була чудова, а снайпер "Сєрж", реально втримав одну точку. Красава. Порішав гру...
    AMERICA*s NAVY: a global force for good

+ Ответить в теме
Страница 86 из 108 ПерваяПервая ... 3676818283848586878889909196 ... ПоследняяПоследняя