Показано с 1 по 20 из 39

Тема: Операцiя "Invocate"

Древовидный режим

Любите Родину Аватар для Veter-tayfun
    Команда
    Тайфун

Re: Операцiя "Invocate"

Напруження навколо посольства зростае, i ми знову звертаемося до останього вижившого у битвi за Бокси.
    К: Як Ви можете прокоментувати те, що командир спецназу намагаеться через депломатичний вплив перенести день штурму аж на тыждень
    В:
    Цитата Сообщение от Виживший
    Мабуть то вже не той Теодоро якого я знав. Колись давно як я вже казав вiн iз сво*м сержантом заступником Тiбальтом Семi розгромив нас на Боксах. Тодi йому не було потрiбно анi бiльш довгого часу для приготуваня, анi сторонiх консультацiй, честь Iсансько* Корони була для нього по пре все
    К: Ви завжди той бiй на Боксах згадуете з жахом на обличчi, але як Вам вдалося вижити.
    В:
    Цитата Сообщение от Виживший
    Менi просто пощястило, я був тяжко поранений, але не смертельно, мабуть кулеметником з даху, потiм декiлькома вибухами мене закидало рiзным мотлохом. Потiм тиша. Абсолютна тиша яку не можливо було пережити, хвилини тягнулись як роки. а вночi за мною прийшла пошукова група, воны мене знайшли по GPS маячку на сорядженi i витягли з того пекла.((( Перепрошую менi стае знову погано вiд спогадiв((((
    К: Дякую Вам знову. Ми група журналicтiв будемо й налалi висвiтлювати перебiг подiй навколо посольства.
    Последний раз редактировалось Veter-tayfun; 17.03.2016 в 15:36.