Предлагаю распределение каналов между командирами/отрядами на месте проводить.Это я,как любитель РЭБ,говорюЕё(борьбу) никто не отменял.
P.S. Графит,можно таки карты и расперделение по сторонам?
Предлагаю распределение каналов между командирами/отрядами на месте проводить.Это я,как любитель РЭБ,говорюЕё(борьбу) никто не отменял.
P.S. Графит,можно таки карты и расперделение по сторонам?
- Они же неадекваты,в голову стреляют!
- И в уши!
https://vk.com/archite?z=photo-58849...9767_229820108 трішки фото від Коломиї. Відео в процесі.
ку-ку))) ну что там с Видео???
Я вам завидую таку гру пропустив .
Зате прослухав лекцію про те як церква ставится до сексу і як це чудово .
Карти, розпреділення і канали викладені ще в понеділок на початку теми.
---------- Сообщение добавлено в 19:13 ---------- Предыдущее сообщение создано в 19:12 ----------
Межі полігону не покидаємо. Навколо Чорний ліс і буде сумно шукати гравців. Часто губляться в цьому лісі люди.
---------- Сообщение добавлено в 19:14 ---------- Предыдущее сообщение создано в 19:13 ----------
Звичайно. Бійців, які в сізо можна відбити, викупити чи обміняти на полонених полісменів.
РЕБ, та будь-які "договорняки між сторонами суворо заборонені".
P.S. Прохання до всіх капітанів команд, протягом четверга 31.03.2016 подати мені в лічку точну кількість гравців, які будуть їхати на гру. Для остаточного закріплення команд по сторонах.
Последний раз редактировалось Grafit; 30.03.2016 в 21:28.
Всім привіт ! спасибі організаторам за хорошу ігру ! та класний сценарій ) і звичайно подяка всім гравцям ! особливо тим хто знайшов можливість, приїхати в наші краї з іньших областей !!!