Доброго всім дня!
Не судіть строго, хочу грати у страйкбол, сам з 10 років (задрот) контра-страйщик, ще у часи коли про "реальні" ігри ніхто не чув а пневматика тільки появлялась на ринку купив собі беретту та свд (на со2), стріляю не погано, один раз брав участь у страйкбольній грі на хімсільмаші у Львові, там досить непогано себе зарекомендував, стріляв з ак100 стабільно тримав 3 години одну позицію де мене благополучно вибили лише наступом 6-ти чоловік з різних сторін, гра дуже сподобалась, хочу попасти у якусь команду і займатись цим постійно, дуже прошу не судити мене надто прискіпливо, якщо когось зацікавлю, то готовий у будь-який час приїхати на тренування і показати свої можливості. (це був ліричний відступ, а тепер по темі!)
1 - Сергій
2- OS_Arei (або просто AREI) контр-страйщики мене мабуть знають, нік не змінюю з 10 років.
3- 20 років
4- Дубляни
5- нажаль відсутнє
6- нажаль відсутнє (незнаю де взяти і з грошима не надто...)
7- Снайпер, але по суті, жодних "вподобань" немає
8- +380638197277
9- 1 (але прекрасно стріляю, раніше захоплювався стрільбою з різних видів зброї, а також тактикою та польовою військовою підготовкою, найкращі результати показував по влаштуваннях засідок та викриттю сил супротивника), в школі нас навчали веденню бою та проводили симуляцію військових дій (вчитель був фанат)