Благодарю за консультацию.
Крайне доброжелательный и отзывчивый человек.
Благодарю за консультацию.
Крайне доброжелательный и отзывчивый человек.
Учтите, что сегодня я не принимаю купюры, где ноль нарисован только один раз
Поможем разобраться в вашем внутреннем мире
Фашисты
Спасибо за содействие в покупке жилетки. Все на высшем уровне.
Рекомендую как быстрого, вежливого и честного человека.
Оптический прицел - это тоже чья-то точка зрения!!!
Дмитрий DOC DIMA, спасибо Вам за оперативную помощь в покупке интересуемых вещей! Вы замечательный отзывчивый человек!
Последний раз редактировалось Дым; 15.12.2014 в 22:53.
Розтікуся мислію по дрєву:
Ітак, оновлення компа - це процес. Та певного часу доводиться просто купувати нового. Цей час настав ще торік улітку. Та поки вирішував, що саме треба, настала зима, узимку я багато хворів, потім криза, якось було не де того. Та ось прийшов час, коли настала нагальна необхідність у діях.
Виходячи із нинішнього курса бакса, вирішено було купити компа із рук. Чому? Системник на процесорі Intel Core i5-2500K можна знайти занедорого, і хоч з'явилося вже два нових покоління процесорів Інтел, вони не набагато випереджають вказаний. А враховуючи розблокований множник у 2500К, то й взагалє мало хто з нових його випереджає.
А для надійності - все ж купувати світить певним чином кота у мішку - я вирішив скористуватись послугами поручителя. Я і сам поручитель, то здебільшого моя поручительська діяльність складається із надання справок про місцевих страйкболістів. Та у цьому випадку я просив Дмитрія забрати компа у продавця, попередньо перевіривши його. Звісно, компенсувавши йому витрати на поїздку.
У п'ятницю я перевів Дмитрію грошей, він оглянув компа і забрав його, у суботу надіслав мені, вчора(у понеділок) я його отримав.
Мій відгук за Дмитрія як поручителя - надзвичайно добре.
Док дякую тобіза допомогу в покупці пістолета!
Все як завжди - на найвищому якісному і оперативному рівні!
Жму твою твою руку друже!
п.с. Окрім того хочу подякувати тобі, що не дозволив мені "вляпатись" із одною "сірою" покупкою в твому регіоні.
Если вы не можете предотвратить какое-либо событие - возглавьте его!
спасибо DOC DIMA. Дима очень помог провести сделку. Все четко, красиво, и приятно)
Хотелось бы выразить большую благодарность поручителю DOC DIMA за оказанное содействие в проведении сделки по покупке привода из г. Киева.
Всем рекомендую в г. Одессе данного поручителя. Еще раз большое спасибо!
Получил из Винницы G&G М4.
Все просто супер! Отхронили, проверили все работает.
Спасибо Доку за помощь, консультацию и поддержку.
Продавцу спасибо за достоверную информацию.
Бывает ты ешь медведя,а бывает,медведь ест тебя.Храни вас Господь.
Получил гидру с рюкзаком, всё быстро оперативно. Продавец проявил себя как честный человек.
Большое спасибо DOC DIMA за профессиональную консультацию в покупку вторички!
Хороший человек))