Дякую за запрошення від ЗУБРів.
Гра получилась досить цікавою, не без ньюансів, але хороша гра як не крути. Підтримаю andrew_laser - про те, що було б добре сценарій не міняти в останні дні.
По "-"
-все таки у конверті треба було на 2-гу місію хоча б натякнути -"приглядайте за базою". Та і ООН було б цікавіше штурмувати не 2-3 на базі а чоловік 6.
-Дуже багато задач на 2 місію (вибухівка, полонені і найти і в мерію затащити, зібрати вибухівку і ще там що було), а то получилось, що і базу прокакали, і полонених, і мерію і т.д. крутились по полігону як хомячки у колесі.
-По боєзапасу - або краще проробити і продумати систему або взагалі відмінити (типу гра - на механах).
-Карта...дайте нормальну картубудь-ласка... GPS не фуричив, а компас я вже привязував до того, до чого в загалі було не зрозуміло і він мене виводив 4 рази куди треба, але ж компас не у всіх.
По"+"
-1-ша місія. І задум, і реалізації і розуміння подій, і тактика. Орги зробили нетривіальну і чудову місію! А ми її реалізували
-3-тя місія. Масакра із тактичними елементами
-Дякую за воду - на таку кількіть ігрового часу вона дійсно знадобилась. Сенкс!
Загальні враження:
-Волинь - класно було разом зіграти, групи АЛЬФА і БРАВО рулили на повну, поки розвідка робила якісно свої дії (Гас, Ворон, та ін).
-Командир Мітя - хоч на нього посипались горіхи, він все робив правильно і як міг і що читав у конвертах.
-Месер і група Альфа- чітко спрацювали в команді із Браво- респект!
-Група Браво - дякую за першу місію особливо! Манюня, Ігор, Вірус - чітко робили те, що наказував і без "суєти" - чудова робота і головне результат!
-Демократія, одиночні дії, розмови під час руху, відсутність тилового дозору - вносили негатив у наші дії і доводилось потім всім "сімейством" гасити пожежі
-Налазились по полігону капец! Настрілявся я особисто у вигляді 2,5 механи... та і задача в мене була інша.
Взагальному все гуд, від комарів і мурах ноги і руки чухаються - жесть!!!!))
Ще раз дякую за запрошення, організацію, певний драйв та емоції - оргам. Команді Пн.Ерлін за співпрацю та взаємодію (прапор забрали, свій оборонили, всі точки розкрили, вибухівку здається зібрали і навіть на базі ООН вроді щось підірвали)) - хто знає розкаже більше).
Якщо буде 2-й батл між ерлінами - думаю появлюсь теж на ньому!
п.с. Все написане сугубо моя думка і в жодному випадку не претендує на істину в першій інстанції!