Тут я звертаю увагу Вахтанга.
За оті роки, що пройшли із отих подій, Ксан численої кількості разів брехав мені у вічі, оббріхував поза очі і на форумі, зривав мені проведення чи організацію ігор. Звичайно, тепер він, без каяття у своїх вчинках, не може мені пробачити своєї ганебної поведінки, і намагатиметься дошкулити у будь-який спосіб.
Я вже вдавався до усяких дій. Я не ходжу на його ігри - він приходить на мої і перешкоджає їх проведенню. Я просто підійшов поспілкуватися із вами, коли ви сиділи на мертв'яку - він вчинив скандал, зіпсував усім настрій. Ще три тиждні тому я забезпечив йому проведення його гри, бо із дев'ятьох учасників четверо були від моєї команди. Я вже сподівався, що він полише свої підлощі. У подяку він мене виставив у дурні учора, і примусив забруднювати себе складанням отаких популярних тем на форумі.
Я тебе ще ото тоді попереджав, що потурати підлошам - це розтягти їх на довгі роки. І поки такі вчинки не отримають засудження, вони будуть тривати і повторюватися. Так що це твій вибір, пару разів на рік насолоджуватися цирком. Сотим, чи тисячним питання, чи геть не осуджуйте. Мені чотири роки тому було не те що дивно, я був у простраціі від таких подій і вчинків. А от тепер мені вже байдуже, є провокація - є тема на форумі.