Серж, ти мене вибач - не збирався роздувати цей срач - але ви ж провокуєте !!! Знаєш моє ІМХО по Латвії - реально - дови...сь, по-ходу. З якого б дива просто так силовики прискакували і товкли страйкболістів??? Багато знаєш таких випадків? Я - тільки один, під Київом, на початку війни, пом"ятаете? (але тоді ситуація те оправдовувала).
А що до ситуації зараз ... чесно, слів немає, одні емоціїї. Як можна зараз одягати форму країни, яка КОЖНІСІНЬКИЙ день вбиває наших хлопців, яка, блд, покалічила КЕРНА, яка .. та, сука, що вам ще сказати !!!!!!!!!!!!!! "Наш страйкбольний світ ... не несіть сюди бруд ... " - та ппц же якийсь !!!! Очі, блд, відкрийте, що ви несете ???!!! Та коли ж в цій країні зрозуміють - у нас справжня ВІЙНА !!! Россія тупо ВБИВАЄ на Донбасі наших пацанів !!! ВБИВАЄ ... Вам розказати, як міна розриває людину на шматки, що ДШК робить з солдатом, як Град ... та що вам, блд, говорити !!! Вам пох !!! Вам би рузззззззззззку армію моделювати .... і щоб гівно в "ваш світ" не несли (((( Моліться, щоб жорстока реальність не принесла вам КРОВАВОГО бруду в ваш "комфортний" світок !!!!!!!!!!!!
Я все сказав. Одне побажання - не драконьте !!!