Гра прошла дуже добре, вражень і історій "для тих кого на неї небуло" у мене на цілу книжку. І те як ми різали КПП і патрулі, як шукали по квестам всякі штуки-дрюки. Як підняли повстаня проти занадто обнаглівших гвардійців які розстрілювали без попередження жителів Едема. Як започаткували Едемську анархічну республіку. Були плани запропонувати гвардійцям перехід на сторону республіки в обмін на доступ до столови і інші плюшки, але склалося по іншому.
Гра дала повну свободу для творчості гравцям, і можна було придумати самому собі, і для інших будь який квест і це було супер, ми нескучали в перший день ні хвилини і ледве заснули від адреналіна, шкода шо мені тіки вдома пришло в голову напасти на штаб коли вони уже всі полягали спати, ото булоб їм весело як ми різалиб їх у вісні, я знаю шо двері були закриті, але нас це незупинило)
А ще у нас була пачка бланків на видачу документів (де взяли нескажу), прада руки так і недошли шоб продати їх або виписуватити підробні документи. Якби не заворушеня ми щеб натворили ділов.
Для -TJ- на ккп ми взяли всього 8 пачок шарів на 5 чел їрунда вишла, але у нас щей досі у лісі прикопано блисько 600 шаріків, надіюся до наступного року дочекаються)
Я нерозумію тих хто боявся втратити нічну прописку "її кстать гвардійці невідберали коли вбивали", я з бандою за вечер раз 5 був на кпп, тай всі напевно забули що той у кого невідібрали документ не мертвий а поранений і на ккп просто відмічаеться. А ще біліотекарь видав прописку за квести на території міста. Я вже мовчу шо її ніхто непровіряв в ночі.
Наступного року надіюся побачити:
1. Більше цікавіших квестів з привязкою не тіки до жпс, алей оріентуваня з по картам з компасом, ну і прості квести для тих у кого нема жпс. Багаторівневих квестів для всіх "як у екологів" на групу людей. Квестів з загадками та і іншими прибамбасами, не тіки піди-найди-принеси.
2. "отрезвітель", так як алкоголь не був забороненний, а боротися з тими хто трохи перебрав якось нада. норм так би вписалося в гру.
3. Офіційну камеру схову для речей, з талонами ітд.
Писати можна ще багато, але многа-букаф зазвичай нечитають, тому все...
пс. Кому було скучно і чогось нехватало той зануда без фантазії, залишилося ще купа неріалізованих планів, все зіпсувала "революція".
ппс. Гра яку ще довго будуть згадувати, недочекаюсь наступного року.
ппс. Забув один жирний мінус. крашені шали вивели з ладу прівод і не тіки у мене.