Корочше, замовив я на EBAY.COM, ну як замовив виграв лот з приводом G&G TR4 CQB-R за дуже привабливою ціною, в 125 долл. США по при ціну у нас в 400 долл.США, хоч він і трохи БУ але в дуже гарному стані, гріх було відмовитися від такої можливості. І заходів відправити його в Україну за допомогою форвордінгової компаніїї Глобал каста, та перевізником Нова Пошта. Але це мені не вдалося і зараз поясню чому.
1) При замовлені авіадоставки я не прочитав правила пересилки товарів в Україну, так як вирішив що все буде зашибісь як з попередніми доставками, кросівок, посодц і тд і тп. А виявилося ні. В Україну заборонено ввозити будь яку тактичну амуніцію, спорядження, запчастини для зброї, а бо копії зброї.
2) Не прочитавши ці правила я здуру взяв ще і вказав повну назву і опис товару.
3)Товар склад пропустив і відправив на літак, але там прочитавши що в опису товару лежить зброя взяли і повернули не склад з приписом Небезпечний вантаж.
Представники складу які працюють в США мені пояснили, що при авіадоставці всі посилки просвічуються і все що не сподобається повертається на склад. Зараз через склад намагаюсь переслати на іншу компанію яка займаєтеся перевезенням товарів в Україну не тільки літаками, але й морем. Буду включати дурника, писати що в посилці іграшковий набір і відправляти морем, якщо не вийде буду намагатися продати знову через EBAY.COM . Як закінчитеся моя історія з доставкою привода з США в Україну обов'язково напишу пізніше.