Показано с 1 по 11 из 11

Тема: Добова гра «СУДНИЙ ДЕНЬ» Славута 05-06.09.2020

Древовидный режим

Re: Добова гра «СУДНИЙ ДЕНЬ» Славута 05-06.09.2020

Дійсно! Гра була бомбєзна!!!
    Я вже сумую через те,що не скоро слідуюча буде((
    Дякую організаторам за вкладену працю і сили! Воно того було варте!!! Нічна фаза взагалі розрив!!!-звук гелікоптера,прожектор, бомбардування. Це було щось! На страйкбольних іграх такої атмосфери і антуражу я ще не бачив!
    Я «тупо» зупинявся під час перестрілок і «тупо» дивився на те, що відбувається-аж дух перехоплював цей круто створений «мірок» навкруги зенітки. Нереальна бойова краса і атмосфера бою. На стільки захоплював весь той двіж, який влаштували вночі, що аж відчував себе всередині комп‘юторної гри типу “Call of duty” або ще якісь в такому роді!І в думках постійно маячила одна фраза «Остановись мгновенье, ты прекрасно»
    Команда Торнадо і я особисто щиро дякуємо усім сторонам(сині,червоні) за сильну та активну протидію! Допомогли нам викластись і попітніти))
    Усім жовтим також велика подяка за активність та майстерність! Особлива подяка нашому лікарю,котрий із Варягів! Він побував з нами у тому «пеклі» під назвою «База червоних».Там така мясорубка була всередині, що бляха аж серце калатало)) Він все витримав,діяв чітко і також вижив там!Красава!
    Організатори,реально вийшла крута ахеренна гра!!! Я втюрився у ваш проект! Тепер з нетерпінням будемо чекати ваші слідуючі ігри! Тепер введу у нашій команді «обязаловку» приїзджати на ваші ігри і проекти) У кого з моїх не буде виходити-штрафні санкції будуть отримувати)) Тому що дякуючи таким іграм як «Судный день» можна наростити скілл і стати мощним бійцем і гравцем.
    Варан,тобі особлива подяка за цей проект!!! Ти всилив в нього «душу» і це видно і від того проект получився суперський!!! Зроблено з душею
    Нам з Атомом і Достом приємно було посидіти з тобою біля костра і почути історію зародження цього проекту.Чудова ти людина! Побільше б таких!
    Конкурси в неділю також були классні! Весело було і круто!!!
    А те рагу узбецьке від того доброгозичливого узбека-також афігєнна задумка і подія на грі!
    І ще велика подяка представникам магазину «Страйк шоп»!!! Пригощали шашличком, пивком, місцем біля костра!!! І виручили мене в той час коли в мене вийшли з ладу 2 моїх прівода один за одним!- Сергій просто дав мені свій і взамін не попросив ні копійки! - вот это Человечище!Щиро дякую вам (Страйк шоп) за таке відношення!
    ВСЕМ ОГРОМНОЕ КОМАНДНОЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКОЕ ССССППППАААААСССССИИИИИББББООООООООООО!!!!!!!!!!!!!
    Joker
    Tornado
    Вінниця
    Последний раз редактировалось •Joker•; 07.09.2020 в 11:34.

розробка та технічна підтримка сайтів, інтернет-реклама